REKLAMI GEÇ

Siyaset Akademisi’ne yoğun ilgi

Siyaset Akademisi’ne yoğun ilgi

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker’in üzerinde titizlikle durduğu ve hayata geçirilebilmesi için büyük çaba sarf ettiği “Siyaset Akademisi” ilk sınavını başarıyla verdi. CHP’nin iki önemli isminin konuk olduğu konferansta salon tıkım tıklım doldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ekim 2019 Pazar, 13:18

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, uzun süredir gerçekleştirmeye çalışıp hayalini kurduğu ve hayata geçirmek için büyük çaba gösterdiği “Siyaset Akademisi” Merkezefendi Kültür Merkezi’ndeki ilk sınavından başarıyla ayrıldı.

CHP’nin İstanbul seçimlerinde Ekrem İmamoğlu’nun başarısının mimarı olan ekipteki iki önemli ismi CHP Parti Meclis Üyesi Prof. Dr. Yüksel Taşkın ile Sosyal Demokrasi Vakfı’nın (SODEV) başkanı Ertan Aksoy’un konuk olduğu konferansta salon partililer tarafından tıklım tıklım doldu.

Siyaset Akademisi’ne ilgi yoğun olunca, çok sayıda katılımcı salona sığmadı, fuayede kaldı.

Konferansın moderatörlüğünü yapan CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, “Siyaset Akademisi”nin ilerleyen dönemlerde partililerin cevabını aradıkları ama bulamadıkları konularda cevap bulabilecekleri konuklarla devam edeceğini ve bu etkinliğin temiz ve doğru siyaset anlamında vatandaşlara ve partililere çok şey katacağına inandığını söyledi. Varlıker, “Siyaset Akademisi hepimiz için okul olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı