REKLAMI GEÇ

Buldan CHP’de seçim heyecanı

Buldan CHP’de seçim heyecanı

CHP ilçe kongrelerinin ilki Buldan’da gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Musa Ünsal, tek liste ile katıldığı seçimlerde güven tazeledi ve yeniden başkan oldu. Ünsal, tek hedeflerinin Buldan’da CHP iktidarını sürdürmek olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Kasım 2015 Cuma, 18:15

CHP’de delegelerin belirlenmesinin ardından başlayan kongre sürecinin ilki Buldan’da gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Musa Ünsal’ın tek aday olarak katıldığı seçimlere partililerin ilgisi yoğun oldu.

denizli-buldan-chp-kongre-ic

Kongreye CHP Denizli Milletvekilleri Melike Basmacı ve Kazım Arslan, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, ilçe başkanları, delegeler ve partililer katıldı.

127 delegeden 88’inin oy kullandığı kongreden güven tazeleyerek çıkan Başkan Musa Ünsal, yeniden CHP Buldan İlçe Başkanı oldu. Ünsal Başkanlığındaki ilçe yönetiminde Salih Atlamaz, Özkan Başenk, Meral Karapınar Çelebi, Ayşen Duyar, Mustafa Akın Başbuğ, Mustafa Yurdakul, Mustafa Akyüz, Ahmet Gezgen, Halil Aykaç, Gökhan Özel, Ethem Kaçenoğlu yer aldı.

Kongre sonrası bir değerlendirme yapan Musa Ünsal, tek liste ile katıldığı seçimlerde kendisine güvenen partililere teşekkür etti. Bundan sonra da ilçede CHP’yi büyütmek için çalışacaklarını anlatan Ünsal, “Tek hedefimiz var o da Buldan’da CHP iktidarını devam ettirmek” dedi.

YARIN 3 KONGRE VAR
Buldan’da seçimleri tamamlayan CHP’de ilçe kongreleri yarın 3 ilçede devam edecek. Babadağ, Beyağaç ve Kale’de ilçe yönetimini belirleyecek olan CHP, 27 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek il kongresine kadar seçim takvimini işletmeye devam edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı