REKLAMI GEÇ

Çavuşoğlu: Tüm liderler yalan makinasına bağlansın

Çavuşoğlu: Tüm liderler yalan makinasına bağlansın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında “Yalan makinesine bağlanıp konuşsaydı” sözlerine bir tepki de CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’ndan geldi. Çavuşoğlu, “Bütün liderler yalan makinesine bağlanıp canlı yayına çıksın” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Eylül 2020 Perşembe, 13:39

Kamuoyunun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin söyledikleri ve yaptıklarını arasındaki tutarsızlıkları gayet iyi bildiğini belirten Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu derhal bu teklifi kabul etmiş ve gereken cevabı vermiştir. Biz de örgüt olarak, siyasi liderlerin yalan makinesine bağlanıp canlı yayına çıkmalarını istiyoruz. Bahçeli acaba buna cesaret edebilecek mi” dedi.

Devlet Bahçeli’nin yakın siyasi tarihteki söylemlerinden örnekler veren Çavuşoğlu, “Bahçeli meydanlarda ip salladığı günleri ne çabuk unuttu? ‘Andımızı okutmazsam namerdim’ diyen kimdi? Ne kadar deterjan varsa Haliç’e döküp AKP’yi 40 defa yıkayacak olan kimdi? ‘Senin yaptıklarına ancak iblis teşebbüs edebilir’ dediğin insanla ne oldu da aynı saflarda yer aldı? Dün AKP için ‘en az PKK kadar tehdittir’ diyordun, bugün ne oldu? Dün Kanal İstanbul’a karşıydın, bugün en büyük savunucusu oldun. 2008 yılında katıldığın televizyon programında ‘geçmişte ne söylediysem arkasındayım’ diyeceksin, sonra da birlikte yürümeye devam edeceksin? Şimdi soruyorum Bahçeli: Kim yalan söylüyor? Hodri meydan, tüm siyasiler yalan makinesine bağlanıp, canlı yayına çıksınlar. Yüce milletimiz kim doğru söylüyor görsün” diye konuştu.

Yorumlar

Bilal   -  Bağlantı 25 Eylül 2020, 06:02

Ohoooo siz de ise saymakla bitmez ama en güzelinden başlayayım böyle kalsın Atatürke çöpe atan Milletvekiline İhraç et sonra tekrar geri al bu Chp nin politikası ise Akp ve Mhp Politikası niye olmasın.Sizler Siyaset ve Politikayı karıştırıyorsunuz .

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı