REKLAMI GEÇ

Çavuşoğlu’ndan Yeşilova’ya geçmiş olsun ziyareti

Çavuşoğlu’ndan Yeşilova’ya geçmiş olsun ziyareti

CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ile eşinin silahlı saldırı sonucu yaralanmasının ardından ilçeye gitti, Başkan ve eşine geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Nisan 2020 Pazartesi, 17:28

Bu gün yapılan saldırı sonucu eşi ile birlikte yaralanan Yeşilova belediye başkanımız hastaneye kaldırılmış olup kedisine geçmiş olsun diler, bu anlamda Yeşilova belediyesini ziyaret edip Burdur il başkanımız ve Yeşilova ilçe başkanlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik

Burdur’un, Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi, sabah saat 05.00 sıralarında evlerinde uğradıkları silahlı saldırıda yaralandı. Başkan ve eşinin bir otelin ruhsatının iptal edilmesi nedeniyle saldırıya uğradıkları ortaya çıkarken, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, saldırı nedeniyle Yeşilova’ya gitti.

Burada Burdur İl Başkanı İzzet Akbuluk ile bir araya gelen Çavuşoğlu ve kurmaşları, Yeşilova Belediyesi’ni ziyaret etti.

Saldırı nedeniyle yaralanan ve hastanede eşiyle birlikte tedavi altında tutulan Yeşilova’nın CHP’li Belediye Başkanı Mümtaz Şenel’e geçmiş olsun dileklerini ileten Çavuşoğlu, Burdur İl Başkanı ve Yeşilova İlçe Başkanı’ndan bilgi aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı