REKLAMI GEÇ

CHP:Cep otoparkların gelirini nereye harcıyorsunuz?

CHP:Cep otoparkların gelirini nereye harcıyorsunuz?

Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grubu, Pamukkale ve Merkezefendi ilçe sınırları içerisinde bulunan ama Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen CEP otoparkları meclis gündemine taşıdı. CHP Grubu Meclis Başkanlığına sunduğu önergede, “Buradan elde ettiğiniz geliri nereye harcıyorsunuz?” diye sordu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Eylül 2015 Cumartesi, 13:06

Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısının ilk birleşiminde CHP Grubu, Meclis Başkanlığına sunduğu önergede Cep otoparkları gündeme taşıdı.

CHP Grup Başkan Vekili Halil Özonuk imzası ile Meclis Başkanlığı’na sunulan önergede, “Merkezefendi ve Pamukkale ilçe sınırları içerisinde bulunan, ancak Büyükşehir Belediyesi’nin görev ve yetkisinde olan bazı bulvar ve caddelerde bulunan cep otoparklar BELTAŞ tarafından işletilmektedir. Burada, kaç personel çalışmaktadır? BELTAŞ’ın gelir ve gideri nedir? Eğer geliri giderinden fazla ise, elde edilen kar nerelerde ve nasıl harcanmaktadır? “ sorularını gündeme getirdi.

denizli-chp-buyuksehir-meclis-ic
YAZILI OLARAK CEVAP VERİLECEK
CHP Grubunun önergesini yazılı olacak cevap verileceğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “BELTAŞ yasal bir şirkettir. Bir şirket nasıl denetleniyorsa aynı şekilde denetlenmektedir. Ayrıca BELTAŞ İçişleri Bakanlığınca da denetleniyor. Bunu bilmenizi isterim. BELTAŞ ve cep otoparklarla ilgili önergeniz yazılı olarak cevaplandırılacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı