REKLAMI GEÇ

CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba Nevşehir’de konuştu

CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba Nevşehir’de konuştu

CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, Nevşehir’de düzenlenen il başkanları toplantısında konuştu. Akbaba, “Bırakalım içsel tartışmaları başka partiler yapsın, biz sorunlara odaklanalım” dedi. Akbaba, CHP’yi iktidar yapmanın yollarının aranması ve bulunması gerektiğini kaydetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ağustos 2019 Pazar, 10:41

Nevşehir’de gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanları toplantısında konuşan Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, Türkiye geneli ve Denizli özeline ilişkin değerlendirmeler yaptı.

İttifak sürecini, 31 Mart, 2 Haziran, 23 Haziran seçimlerini değerlendiren, önümüzdeki döneme ilişkin yol haritasını ve il örgütü olarak gerçekleştirmeyi istedikleri düşünceleri aktaran Mahir Akbaba, yerel yönetimlerde başarıyı sağlamak adına akılcı ve halkçı biçimde çalışmak gerektiğini ifade etti.

Akbaba, “Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanları olarak, yakın tarihin en yoğun gündemli başkanlık döneminde; genel seçim, Cumhurbaşkanlığı seçimi, imza süreci, yerel seçim, Honaz ve İstanbul seçimlerinin iptali, ittifak süreci derken bugün yeni bir döneme girdik. Sorumluluklarımız ve yükümlülüklerimiz hiç olmadığı kadar ağır. İç çekişmeleri, eskimiş söylemleri geride bırakıp, geleceğe yürüyeceğiz. Eleştirileri dinleyeceğiz, aklımızın bir köşesine yazacağız ancak teferruatlara takılı yaşamayacağız” dedi.

BIRAKALIM İÇSEL TARTIŞMALARI BAŞKA PARTİLER YAPSIN
Parti içi tartışmalardan uzak kalmak gerektiğini anlatan Akbaba, “Bırakalım içsel tartışmaları başka partiler yapsın. Biz sorunlara duyarlı olarak, çözümlere odaklanarak, bireysel hak arama şansı kocaman bir sıfır olan kesimlerle birlikte adımlar atarak, el ele yürüyerek daha büyük kazanımlar elde edeceğiz, başarılara imza atacağız, iktidar olmanın yollarını arayıp bulacağız ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar yapacağız. Başarı, fedakarlıkla gelecekse, en büyük fedakarlıkları da Cumhuriyetimiz, halkımız, partimiz adına biz yapacağız. Başladığımız işi yarım bırakmayacağız, su akar yolunu bulur mantığı ile siyaset yapmayacağız, itibarlı ve nitelikli kadrolarla geleceği şekillendireceğiz, Cumhuriyet Halk Partisi’ni anlayamayanlara ısrarla ve sabırla bir kere daha güzel günlere nasıl ulaşacağımızı anlatacağız, parti içindeki herkesi birlikte siyaset yapmaya, bütün olmaya teşvik edeceğiz, büyük bir aile olmanın tüm sorumluluklarını yerine getireceğiz” dedi.

Honaz seçimlerine de değinen Akbaba, “Honaz seçiminde yanımızda olan Adana, Antalya, Muğla, İzmir, Aydın İl Başkanlarımıza ve Belediye Başkanlarımıza da ayrı bir parantez açıp teşekkür etmek istiyorum, bu başarı hepimizindir, sizlerindir, örgütümüzündür” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı