REKLAMI GEÇ

Arslan: O twetten bugüne 1002 kişi terör kurbanı

Arslan: O twetten bugüne 1002 kişi terör kurbanı

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın baştanışmanlığı döneminde attığı tweeti anımsatarak, o twetten bugüne 549 asker ve polisin şehit düştüğünü, 453’ü sivilin hayatını kaybettiğini belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Haziran 2016 Perşembe, 10:12

CHP Milletvekili Kazım Arslan, şehit cenaze töreninde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırı üzerine yaptığı açıklamada, “İftira ve çarpıtma makinesi niyetine çalışan bazı medya organlarının ortalığa saldığı bu saldırganlar, şehit acımızı ve dini duyarlılığımızı hiçe sayarak bu provokasyonu gerçekleştirmişlerdir” ifadesini kullandı.

“HESAP VERECEKLER”
Terörü bitiremeyeceklerini anlayanların bir suçlu yaratmak istediğini, “bunun sorumlusunun da CHP Genel Başkanı olduğu” şeklinde bir algı yaratılmak istendiğini kaydeden Arslan, hata ve yanlışların faturasını CHP’ye yüklemek isteyenlerin bunu başaramayacağını, günü geldiğinde hesabını vereceklerini söyledi.

“TÜRKİYE’Yİ TERÖR BATAĞINA ÇEKMEYE ÇALIŞIYORLAR
“Bugün mermiyle, tehditle bizi yıldıracaklarını sanan 3-5 kendini bilmezin arkasındaki güçler, Türkiye’yi açıkça terör ve şiddet bataklığının içine çekmeye çalışıyor, kargaşa yaratıp suçtan kurtulmak istiyorlar ama aldanıyorlar” diyen Arslan, şöyle devam etti:

“Kimin siyasi hesapları nedeniyle ülkemizi terör bataklığının içine sürüklediğini, içinden çıkılmaz bir duruma getirildiğini herkes biliyor artık. Ülkemizin ayrışmaya değil, birleşmeye ve kenetlenmeye ihtiyacı vardır. Başta Cumhurbaşkanı bunu sağlayamıyorsa, herkese farklı siyasi düşüncelerinden dolayı ayırımcılık yapıyorsa, sevgiyi ve saygıyı değil, kin ve nefreti öne çıkarıyor ve muhalefet liderlerine sürekli çatıyorsa bu gidişin faturası halkımıza çok ağır olacaktır.”

O TWEETİ ANIMSATTI
AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu’nun, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı döneminde attığı “ya istikrar ya kaos dedik. Millet kaosu seçti” tweetini de anımsatan Arslan, sözlerine şunları ilave etti:

“Geçmişten bugüne bir bakalım. Geçen 365 günde 549’u asker ve polis, 453’ü sivil olmak üzere 1.002 vatandaşımızı terörle mücadelede değil, müzakere eden anlayış sonucunda şehit verdik. Bir yılda tam 11 defa büyükşehirlerimiz terör bombalarıyla sarsıldı ama hesap verme makamındakilerin hiç biri koltuğu bırakmamıştır. Hesap vermekten kaçanlar, gece kendilerine yakın medya organlarında genel başkanımızı hedef göstermekte, sabah reklam panolarını kin ve iftira ilanlarıyla donatmakta, camilerimize musallat olan mermi terörüne karşı sus pus kesilmektedir. Biz bu kendini bilmezlerin iplerinin gerçekte kimlerin elinde olduğunu ve kimlerin yönlendirdiğini çok iyi biliyoruz. Günü geldiğinde hesabını soracağız. Şehit acılarımız yüreğimizde dururken, terörün gerçek sorumluları önümüzdeyken, genel başkanımıza yapılan suçlamaları ve saldırıyı şiddetle ve nefretle tekrar kınıyor, bu haksız saldırılara karşı dimdik ayakta duruyoruz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı