REKLAMI GEÇ

CHP Denizli’den İstanbul seçimleri hamlesi

CHP Denizli’den İstanbul seçimleri hamlesi

CHP Denizli İl Örgütü, pazar günü gerçekleştirilecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için ciddi bir adım attı. Denizli’de bulunan 400 seçmen, masrafları karşılanarak oy kullanmaları için İstanbul’a gönderilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Haziran 2019 Perşembe, 10:26

Türkiye pazar günü yapılacak ertelenen İstanbul seçimlerine kilitlendi. 31 Mart’ta Millet İttifakı’nın CHP’li Adayı Ekrem İmamoğlu’nun kazandığı, ancak sandık kurullarında görevlendirilen bazı isimlerin memur olmaması gerekçesiyle iptal etilen seçimler, 23 Haziran’da yenilenecek.

CHP Denizli İl Örgütü de kritik seçim öncesi harekete geçti. Bir süredir Denizli’de bulunan İstanbul seçmenlerine yönelik çalışma yapan CHP Denizli, ön hazırlıklarını tamamladı.

CHP’den yapılan açıklamada, seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tüm Türkiye’nin gönlünü kazandığı ve topluma umut olduğu ifade edildi.

Denizli olarak Ekrem İmamoğlu’nu başından beri gönülden desteklediklerini ifade eden CHP Denizli, “Bu umut, bu gönüllülük halkımızın irade gaspına 2 Haziran’da Honaz’da nasıl cevap verildiyse İstanbul’da da haksızlığa, hukuksuzluğa ve adaletsizliğe verecekleri cevap Ekrem İmamoğlu’dur” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Örgütü olarak yaklaşık 400 kişinin İstanbul seçimlerinde oy kullanmaları için ulaşım masraflarını üstlendiklerini ve desteklediklerini duyuran örgütten yapılan açıklamada, “Başta bizden maddi manevi desteklerini esirgemeyen partililerimize, ilçe başkanlarımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza ve gönüllülerimize teşekkür ediyoruz. En büyük teşekkürü de pazar günü ailelerinden ve tatillerinden fedakarlık yapıp oy kullanmaya giden seçmen kardeşlerimiz hak ediyor” dendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı