REKLAMI GEÇ

Karaca: “İstanbul’da her şey çok güzel oldu”

Karaca: “İstanbul’da her şey çok güzel oldu”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Millet İttifakı’nın CHP’li Adayı Ekrem İmamoğlu’nun açık ara kazandığı İstanbul seçimlerini değerlendirdi. Karaca, “İstanbul için her şey çok güzel oldu” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Haziran 2019 Pazar, 19:35

31 Mart’ta yapılan ve YSK tarafından iptal edilen İstanbul Seçimleri tekrarlandı. İstanbul bugün yeniden sandığa gitti. 10 milyon 500 bin dolayında seçmen, İstanbul’un yeni başkanını seçti.

Ekrem İmamoğlu, 31 Mart’taki az farkı, açık ara farka dönüştürdü, başkanlığını perçinledi.

İstanbul seçimlerini değerlendiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, 2 Haziran’da Honaz’da yaşadıkları heyecan sonrası “İstanbul Honaz olacak” dediklerini hatırlattı.

Milletin vicdanına her zaman güvendiklerini belirten Karaca, “Hak yerini buldu, Ekrem İmamoğlu bir kez daha İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. İstanbul’da bugün her şey çok güzel oldu” dedi.

Gün boyunca yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirten Karaca, “Gün boyunca sandıklarda zaman zaman gerginlikler yaşanmış olsa da sağduyulu bir süreç geçirildi. Burada sadece CHP’lilerin değil, İstanbul’da demokrasinin kazanması adına sandığa gelen, oyunu hak, hukuk, adalet ve demokrasiden yana kullanan tüm İstanbulluların yüzü gülüyor. Milletin sandıktaki iradesini yok sayanlara millet ciddi bir tepkiyle cevap vermiştir. Bugün sandığa giden, gitmeyen; hak, hukuk, adalet, demokrasi için, milletin iradesini yok sayarak kendi iradelerini tek başlarına hakim kılmaya çalışanlara, demokrasinin temeli sandıkta gereken cevabı verdikleri için 16 milyon İstanbulluya sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. İstanbul kazandı, Türkiye kazandı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı