REKLAMI GEÇ

Haberi Gazeteci Eltaş’tan öğrendim

Haberi Gazeteci Eltaş’tan öğrendim

Uzun yıllar ADD Denizli Şube Başkanlığı yaptıktan sonra CHP’de aktif siyasete atılan Gülizar Biçer Karaca, CHP’nin MYK’sına girerek herkesi şaşırttı. Genel Merkezdeki görevine başlayan Karaca, ziyarete gelen gazetecilere genel başkan yardımcısı olduğu haberini Denizlihaber.com Editörü Metin Eltaş’tan öğrendiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Şubat 2018 Pazartesi, 13:14

Denizli’de uzun yıllar ADD Başkanlığı yaptıktan sonra 2015’te CHP’den aktif siyasete giren Gülizar Biçer Karaca, CHP’nin son olağan kongresinde önce birçok genel başkan yardımcısından fazla oy alıp parti meclisine girerek, ardından genel başkan yardımcılığına girerek herkesi şaşırttı.

CHP GENEL MERKEZİNDEKİ GÖREVİNE BAŞLADI
Denizli siyasetinin Ankara’daki yeni başrol oyuncuları arasında yerini alan Karaca, CHP Genel Merkezi’ndeki görevine başladı. CHP MYK’sında Doğa Hakları’ndan sorumlu genel başkan yardımcısı olarak görev yapacak olan Karaca, yeni makamında Denizlili gazetecileri ağırladı. Karaca CHP’de doğa, çevre, kadın ve hayvan hakları gibi birçok konuda çalışma yürüteceğini, dersine iyi çalıştığını dile getirdi.

ÇOK FARKLI SİYASİ GÖRÜŞTEN İSİMLER KUTLADI
Böylesine önemli bir noktada Denizli’ye temsil etmenin haklı gururunu yaşadığını ve çok heyecanlı olduğunu dile getiren Karaca, “Bu heyecanı yalnız ben değil, farklı siyasi görüşten birçok hemşerimin yaşıyor olması çok güzel. Beni çok farklı siyasi kimliklere sahip Denizliler aradı. Kutladılar ve bu göreve getirilmemden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ak Parti’den tutun da Büyük Birlik Partisi’ne kadar birçok hemşerimden bahsediyorum. İşte orada Denizli kimliğinin önemini bir kez daha anladım” diye konuştu.

HABERİ GAZETECİ ELTAŞ’TAN ÖĞRENDİM
Bir gazetecinin sorusu üzerine MYK görevini nasıl öğrendiğini de anlatan Karaca, “Parti Meclisi olarak ilk toplantımızı yaptık. Daha sonra ben Denizli’ye döndüm. Parti tüzüğümüze göre MYK’yı belirleme yetkisi Sayın Genel Başkanımızda” diyerek, Pazartesi sabah erken saatlerde görevin önce bir duyum olarak kulağına geldiğini ancak genel başkan yardımcılığına gerçekten getirildiği haberini ise Denizlihaber.com Editörü Metin Eltaş’ın kendisine verdiğini belirtti.

“Konu hakkında tam emin olmak için bir iki telefon görüşmesi yaparken bir baktım çok sayıda cevapsız aramam var. Ülkede farklı önemli bir gelişme mi var diye düşündüm. O arada gazeteci Metin Eltaş aradı. İlk düşüncelerimi almak istediğini sorduğunda şaşırdım. O sırada MYK listesinin açıklandığını ve benim genel başkan yardımcısı olduğumu söyledi. O şaşkınlık içinde ilk demecimi verdim” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı