REKLAMI GEÇ

CHP İl Başkanı Akbaba: “İstifa etmeyeceğiz”

CHP İl Başkanı Akbaba: “İstifa etmeyeceğiz”

CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, ittifak kararının alınmasının ardından bir hışımla gittiği Ankara’dan döndü, kurmayları ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Akbaba’nın istifa ettiğini açıklaması bekleniyordu ama o gözdağı verdi, eleştirdi, ancak istifa etmeyeceğini açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Aralık 2018 Cumartesi, 21:58

CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, Kadın Kolları Başkanı Sündüz Seçkiner Başsorgun, Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu ve il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

İttifak kararının alınmasının ardından yaptığı kısa değerlendirmeler ile sert çıkan ve Genel Merkez ile görüşmesinin ardından gerekli açıklamaları yapacağını söylenen ve kulislerde istifa edebileceği konuşulan Akbaba, süreci anlattı, eleştirdi.

Akbaba, “24 Haziran seçimlerinin hemen ertesi günü yerel seçimler için çalışmaya başladık. Genel Merkezimizin onayı ile pek çok çalışmayı hayata geçirdik ve 9 ilçede adaylarımızı açıkladık. Büyükşehir Belediyesi için görüşmelerimiz devam ederken ve genel başkan yardımcılarından Denizli’nin ittifakta verilecek iller arasında olmadığı garantisini almışken şuan karşı karşıya kaldığımız karar açıklandı” dedi.

Büyükşehir Belediyesi ile ilgili alınan kararın ardından partililerin tepkilerinin makul olduğunu vurgulayan Akbaba, “Büyükşehir için alınan karar ile ilgili İYİ Partili bir heyetle ve kendi partililerimiz ile görüştük. İYİ Parti heyeti ile 3 saat görüştük ve hassasiyetimizi bildirdik. 19 evladımız daha ve hepsi birbirinden değerli. Şuan için istifa etmemiz söz konusu değil ancak kırmızı çizgilerimiz var, buna uygun olmayan bir karara daha imza atılırsa o zaman ittifakın Türkiye’de devamı mümkün olmaz” dedi.

PAZARTESİ GENEL BAŞKAN İLE GÖRÜŞECEĞİM
Bugünden sonraki yol haritalarını belirlemek için genel merkez ile bir görüşme yapacağını söyleyen Akbaba, “Pazartesi günü Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşerek, Denizli’nin ilçeleri ile ilgili bilgileri ve raporu sunacağız. Taleplerimizi belirteceğiz. İlçe başkanlarımızın hassasiyetlerini belirteceğiz. Net fotoğraf daha sonra netleşecek” dedi.

Yorumlar

ibram   -  Bağlantı 15 Aralık 2018, 23:09

oh oh KOLTUK ÇOK ICCAK koltuga oturan kalkamıyor kemAL başkanın gibi sakın kalkma başkası oturur sakın ha kalkma

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı