REKLAMI GEÇ

CHP İl Yönetimi görev dağılımı yaptı

CHP İl Yönetimi görev dağılımı yaptı

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen kongrede göreve gelen Bülent Nuri Çavuşoğlu başkanlığındaki CHP İl Yönetimi görev bölümü yaptı. Osman Bartal, örgütlenme ve örgüt yönetiminden sorumlu başkan yardımcısı oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Şubat 2020 Pazar, 18:29

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen çekişmeli seçimde göreve gelen CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu başkanlığındaki yönetim, seçimlerin ardından bir araya geldi, görev dağılımı yaptı.

Osman Bartal’ın örgütlenme ve örgüt yönetiminden sorumlu il başkan yardımcısı, Muharrem Güney ve Levent Özel’in il başkan yardımcılığına getirildiği yönetimde, Ali Ocak il sekreteri, Bilal Duran il saymanı olarak görev yapacak. Melike Solmaz Çoşkun il eğitim sorumlusu olurken, Merve Türksoy Karademir il bilişim sorumluluğuna getirildi.

Fatma Atsay, Zilal Avcı, Özkan Aslan, Ahmet Can, Musa Can, Çağatay Hozer, Şeref Karaman, Okan Kart, Hatice Öz, Ayhan Özhan, Bülent Öztürk, Çoşkun Sarıca, Barış Şahin, Aslı Vize, Mustafa Can Yalçın, Tuğba Yaşar, İsmihan Yıkar da yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı