REKLAMI GEÇ

CHP kurultayında Denizli hangi tarafta?

CHP kurultayında Denizli hangi tarafta?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 5-6 eylül tarihlerinde olağanüstü kurultaya gidiyor. Genel Başkan kemal Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce yarışıyor. CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin de Parti Meclisi’ne adaylığını açıkladı. Kendisi delege olmayan İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Delege arkadaşlara eğilimimizi bildirdik, gereğini yapacaklardır” dedi. Denizli kurultayda iki milletvekili ve 14 delege olmak üzere 16 oyla temsil edilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Eylül 2014 Salı, 14:59

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Olağanüstü Büyük Kurultay yaklaştıkça, heyecan artıyor. Delegeler, Kemal Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce arasında tercih yaparak hem yeni genel başkanı, ham de parti meclisini seçecek.

Denizli, kurultayda 14 delege ve iki milletvekili tarafından temsil edilecek. Denizli Milletvekilleri Adnan Keskin ile İlhan Cihaner’in yanı sıra delegeler, Yıldırım Aycan, Ömer Yurtseven, Rıfat Kapancıoğlu, Hikmet Şenözen, Osman Bursalıoğlu, Durmuş Çağdaş, Süleyman Özgün, Aysel Savrulmuş, Mehmet Ali Şahan, Mehmet Demir, Huriye Çağlayan, Hatice Arıcan, Funda Kavakçı ve Serpil Gürel oy kullanacak.

KESKİN PM ADAYI
CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, yeniden Parti Meclisi’ne aday olduğunu açıkladı. Keskin, Kılıçdaroğlu’nun genel başkan seçildiği son kurultayda en fazla oyu alan parti meclisi üyesiydi. Şimdi Kılıçdaroğlu ile araları iyi değil. Bu durumda Keskin’in PM’ye girip giremeyeceğini delegelerin tercihi belirleyecek.

DENİZLİ KİMİ DESTEKLİYOR?
Bu arada Denizli örgütünün kurultayda alacağı tavır da önemli. CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, göreve geldiği kongrede genel merkez delegesi seçimi yapılmadığı için delege değil. Büyük kurultayda oy kullanmayacak. Ancak eğilimlerinin Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile devam edilmesi yönünde olduğunu açıkladı ve “Herkes özgür iradesiyle oy kullanacak. Ancak biz eğilimimizi açıkladık. Delege arkadaşlar gereğini yapacaklardır” diyerek tavrını ortaya koydu.

Yorumlar

CHP   -  Bağlantı 3 Eylül 2014, 01:56

Bir CHP li olarak eğer halkın sesini dinlemeyip KILIÇDAROĞLU seçilirse 2015 seçiminlerinde benden CHP ye oy yok. O koltuk MUHARREM İNCE’nin hakkıdır.

uzmanmağdur   -  Bağlantı 2 Eylül 2014, 23:15

kılıç iş görmediince bu işi yapar.bekaroğlunun neişi var.kilıçın zayıflğıburdan belli ekmelde neyin nesiydi oy falan yok aslına dön ATATÜRK’E dön.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı