REKLAMI GEÇ

CHP kutlamaları Delikliçınar’a taşıdı, meydan İmamoğlu sloganlarıyla inledi

CHP kutlamaları Delikliçınar’a taşıdı, meydan İmamoğlu sloganlarıyla inledi

İstanbul seçimlerinin resmi olmayan kesin sonuçlarının alınması ve Millet İttifakı’nın CHP’li Adayı Ekrem İmamoğlu’nun yaklaşık yüzde 10’luk oy farkıyla seçimlerin galibi olması Denizli’de coşkuyla kutlanıyor. CHP’liler Delikliçınar Meydanı’nda bir araya geldi, meydan İmamoğlu sloganlarıyla yankılandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Haziran 2019 Pazar, 20:38

İstanbul’da yenilenen seçimlerin galibi Millet İttifakı’nın CHP’li adayı Ekrem İmamoğlu oldu. Yaklaşık 13 bin oy farkıyla kazandığı 31 Mart seçimlerinin iptal edilmesinin ardından girdiği yenileme seçiminde oy patlaması yapan İmamoğlu, rakibi AK Partili Binali Yıldırım’a yaklaşık yüzde 10’luk oy farkı attı.

Seçim sonuçlarını CHP merkezinde takip eden partililer, sonuçların alınması ve adaylarının zaferiyle sonuçlanmasının ardından alanlara çıktı.

Önce CHP Merkezefendi İlçe Örgütü önünde kutlama yapan partililer, daha sonra Delikliçınar Meydanı’na geldi.

Ellerinde bayraklarla Delikliçınar Meydanı’na giren gençler, coşkulu kutlamalar yaptı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker’in de katıldığı kutlamalarda renkli görüntüler oluştu.

Çalan marşlar eşliğinde, ellerinde bayraklarla İmamoğlu için sloganlar atan kalabalık, her geçen dakika arttı.

CHP’liler ve vatandaşlar bir yandan kutlama yaparken, bir yandan da Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın etrafında kenetlendi. Vatandaşlar ve partililer Doğan ile fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı