REKLAMI GEÇ

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu bir gün rötarlı geliyor

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu bir gün rötarlı geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 12 Ocak’ta gerçekleştireceği Denizli programı bir gün ertelendi. Kılıçdaroğlu’nun dayısı Ali Gürbüz’ün vefat ettiği, bu nedenle programın bir gün ertelendiği açıklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ocak 2023 Çarşamba, 15:28

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 12 Ocak Perşembe günü sabah saatlerinde Denizli’de olacağı ve gün boyu belirlenen programlara katılacağı açıklanmıştı. Ancak, Kılıçdaroğlu’nun dayısı Ali Gürbüz’ün vefatı nedeniyle ziyaretin bir gün ertelendiği duyuruldu.

Denizli programı saatlerinde herhangi bir değişiklik yapılmazken, Kılıçdaroğlu 13 Ocak Cuma günü saat 10.00’da Çardak Havaalanı’na inecek. 10.30’da Çardak ve Bozkurt muhtarlarının katılacağı buluşmaya geçecek olan Kılıçdaroğlu, saat 11.00’de de Bozkurt Belediyesi’nin güneş enerji santralinin açılışını gerçekleştirecek.

Bu programın ardından kent merkezine gelecek olan Kemal Kılıçdaroğlu, Bereketler Toplantı Salonu’nda Merkezefendi, Serinhisar, Babadağ ve Honaz Belediyelerinin toplu açılışlarını gerçekleştirecek.

Saat 14.30’da Merkezefendi Kültür Merkezi’nde kadın buluşmasına katılacak olan Kemal Kılıçdaroğlu, aynı salondu saat 18.00’de gençler ile buluşacak.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, saat 21.00’da kentten ayrılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı