REKLAMI GEÇ

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli programı netleşti

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli programı netleşti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2 günlük ziyaret için bugün akşam saatlerinde Denizli’ye geliyor. Bugün akşam saatlerinde şehit ailesini ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu’nu yarın yoğun bir program bekliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Şubat 2022 Çarşamba, 11:31

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2 günlük ziyaret için bu akşam Denizli’ye geliyor. Akşam saatlerinde kente gelecek olan Kılıçdaroğlu’nun bugün tek programı var.

2020 yılında İdlip’de şehit düşen Uzman Onbaşı Armağan Akman’ın Aktepe’de yaşayan ailesi ile bir araya gelecek olan Kılıçdaroğlu, şehidin anne ve babasıyla görüşecek.

2.GÜN YOĞUN PROGRAM
Şehit ailesi ziyaretinin ardından Anemon Otel’e geçecek olan Kılıçdaroğlu, burada konaklayacak.

Güne saat 10.00’da İstasyon Caddesi, Ulu Cami çevresinde faaliyet yürüten esnafları ziyaret ederek başlayacak olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ardından Merkezefendi Kültür Merkezi’ne geçecek.

Saat 11.00’de meslek odaları yöneticileri, STK temsilcileri ve kanaat önderleriyle toplantı düzenleyecek olan Kılıçdaroğlu, ülkede yaşanan son gelişmelere ilişkin değerlendirmeler yapacak. İlk bölümü basına açık olacak toplantı, daha sonra basına kapalı devam edecek.

TOPLU AÇILIŞ VE TEMEL ATMA
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Merkezefendi Belediyesi başta olmak üzere CHP’li belediyelerin hizmetlerinin açılışını ve temel atmasını toplu halde gerçekleştirecek. Tören saat 13.30’da Bereketli Toplantı Salonu’nda düzenlenecek.

KADIN VE GENÇLERLE BİR ARAYA GELECEK
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Denizli’deki son etkinliği kadın ve gençlerle buluşması olacak. Kılıçdaroğlu saat 15.00’de kadınlar, 16.30’da da gençler ile bir araya gelecek.

Kılıçdaroğlu, toplantının ardından kentten ayrılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı