REKLAMI GEÇ

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Denizli’ye geliyor

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Denizli’ye geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Şubat Perşembe Günü Denizli’ye gelecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Şubat 2022 Salı, 14:08

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 24 Şubat Perşembe günü sivil toplum kuruluşları, meslek odası başkanları, muhtarlar ve kanaat önderleriyle bir araya gelecek, görüş, öneri ve eleştirilerini dinleyecek. Yerel ve ulusal gündemle ilgili açıklama yapacak. Toplantının açılış bölümü basına açık olacak. Görüş ve önerilerin konuşulduğu kısım basına kapalı olarak gerçekleştirilecek.

Kılıçdaroğlu’nun programı hakkında bilgi veren İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP İl Başkanlığı olarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu Denizli’ye davet ettiklerini belirterek, “Denizli’de Genel Başkanımızın ziyareti öncesi eski Devlet Bakanımız Erdoğan Toprak koordinasyonu ile Tokat Milletvekilimiz Kadim Durmaz, Muğla Milletvekilimiz Mürsel Alban, Afyonkarahisar Milletvekilimiz Burcu Köksal, İstanbul Milletvekilimiz Özgür Karabat, Manisa Milletvekilimiz Bekir Başevirgen ve Genel Başkan Yardımcımız, Denizli Milletvekilimiz Gülizar Biçer Karaca ile STK’ları, Meslek Odalarını ve esnafları ziyaret ettik” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun 24 Şubat Perşembe günü saat 11.00’de meslek odaları, STK temsilcileri, üretici birlikleri, kooperatifler, muhtarlar, kadın ve genç girişimciler ile Denizli’ye değer katmış kanaat önderleri ile samimi bir ortamda buluşacağını belirten Çavuşoğlu, soru cevaplı sohbet gerçekleştirileceğini kaydetti.

Toplantının ardından Merkezefendi Belediyesi’nin açılışlarının gerçekleştirileceğini dile getiren Çavuşoğlu, daha sonra da Babadağ, Bozkurt, Honaz ve Serinhisar belediyelerinin proje ve açılışlarını yapacağını söyledi.

Çavuşoğlu, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun kadınlar ve gençlerle sohbetinin ardından akşam saatlerinde kentten ayrılacağını kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı