REKLAMI GEÇ

CHP Lideri’nin sürpriz ziyaretleri

CHP Lideri’nin sürpriz ziyaretleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın Denizli’de yoğun bir program gerçekleştirecek. İl Başkanlığı tarafından açıklanan ziyaret programında “Bir dizi ziyaret” olarak belirtilen bölümler dikkat çekiyor. CHP İl Başkanı “O ziyaretler anlık ve sürpriz olacak. Önceden bilinsin istemiyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Şubat 2015 Perşembe, 11:40

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam havayolu ile Denizli’ye geliyor. Saat 19:45’te Çardak Havaalanı’nda partililer tarafından karşılanacak olan Kılıçdaroğlu, Dedeman Park Oteli’nde dinlenmeye çekilecek.

CHP Lideri’nin Cuma günü programı ise sabah 07:30’da başlayacak. CHP İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada “Otelden ayrılış ve ziyaretler olarak” belirtilen bu bölümde Kılıçdaroğlu’nun nereleri ziyaret edeceği belirtilmedi. CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Önceden bilinsin istemiyoruz. Basın mensubu arkadaşlar Genel Başkan’ımızın programının tamamını takip edebilecek. Bu ziyaretler sürpriz ve plansız olacak” dedi.

Saat 09:00’da tekrar kaldığı otele dönecek olan Kılıçdaroğlu, yerel sanatçılarla sanatın ve sanatçının sorunları üzerine söyleşecek. Kılıçdaroğlu’nun 10:00 ile 12:00 arasındaki programını da yine sürpriz ve plansız ziyaretler oluşturuyor.

Daha sonra Bozkurt’a geçecek olan CHP Lideri, 13:00’da Bozkurt Belediyesi’nin hizmetlerinin açılışlarını gerçekleştirecek, temel atacak. Tekrar Denizli’ye dönecek olan Kılıçdaroğlu, 15:00-17:00 saatleri arasında da yine Dedeman Park Oteli’nde sivil toplum örgütlerinin başkanlarıyla toplantı yapacak. Toplantının konusu, “Denizli’nin sorunları ve çözüm önerileri” olarak açıklandı.

Yorumlar

İsmail ALPAY   -  Bağlantı 12 Şubat 2015, 22:39

SAYIN GENEL BAŞKANIN PROGRAMI HALKIN İÇİNDE OLMAK İSTEDİĞİ İÇİN SAKLI TUTULDUĞU DÜŞÜNCESİNDEYİM. BURSA VE URFA DA OLDUĞU GİBİ. HALKLA ARASINDA ENGEL İSTEMİYOR.

Bakış Açısı   -  Bağlantı 12 Şubat 2015, 12:37

CHP başı boş. Vasıfsiz insanlarla dolu. Plansız programsız. İşte bu ATATÜRK CHP’sine hiç yakışmıyor. CHP’nin tüm genel merkez il ve ilçeler dahil tüm personeli atılmalı…Başarısızlar..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı