REKLAMI GEÇ

CHP Merkezefendi eski İlçe Başkanı Varlıker, ihraç istemiyle disipline sevk edildi

CHP Merkezefendi eski İlçe Başkanı Varlıker, ihraç istemiyle disipline sevk edildi

CHP’de şok gelişme. Eski Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, kesin ihraç istemiyle CHP İl Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Temmuz 2020 Perşembe, 13:31

CHP’de beklenmedik bir gelişme yaşandı. CHP’de bir dönem Merkezefendi İlçe Başkanlığı görevini yürüten, Tolga Varlıker, kesin ihraç istemiyle İl Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Varlıker’in ihraç isteminin Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum tarafından istendiği, dilekçenin İl Disiplin Kurulu’na sevk edildiği öğrenildi.

ADİL BİR KARAR BEKLİYORUM

Süreci doğrulayan ve Denizlihaber.com’a açıklama yapan Tolga Varlıker, “Önce Merkezefendi İlçe Başkanlığı dilekçesi ile sonrasında da Denizli İl Başkanlığı tarafından ‘kesin ihraç’ talebi ile İl Disiplin Kurulu’na sevk edildim. Savunmamı yapacağım. Cumhuriyet Halk Partisi’nde hukuk, hak ve adalet şiarıyla işler. Çok değerli İl Disiplin Kurulu da hukuka dayalı hakkaniyetli kararını verecektir. Saygım sonsuzdur” dedi.

BU SÜRECE NASIL GELİNDİ

Varlıker, seçimi kaybetmesinin ardından, özellikle kişisel medya hesabı üzerinden çeşitli çevrelere yönelik açıklamalarıyla dikkat çekti. Bazıları, parti içinde de tepkiye neden olan açıklamaları nedeniyle Varlıker’i eleştiren çevrelerin varlığı da biliniyordu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı