REKLAMI GEÇ

“Araları bozuk” iddialarına fotoğraflı gönderme

“Araları bozuk” iddialarına fotoğraflı gönderme

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, son günlerde yoğunlaşan “Varlıker ile Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın araları bozuk” dedikodularına fotoğraflı gönderme yaptı. Varlıker, fotoğraf ile birlikte “Hiçbir yere gitmeden, yan yana, can cana duruyoruz” mesajı da paylaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Kasım 2019 Perşembe, 16:09

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, bir yandan yaklaşan seçimler için çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da dedikodular ile mücadele veriyor.

Son dönemlerde Varlıker ile Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın aralarının bozuk olduğuna dair dedikodular yüksek sesle dile getirilmeye başladı.

İkili farklı ortamlarda bunların yalnızca dedikodudan ibaret olduğunu dile getirse de iddialar bir türlü bitmek bilmedi.

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf ve yazı ile dedikodulara gönderme yaptı.

Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın makamında vatandaşlar ile birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaşan Varlıker, “Şair demiş ki; ‘Yol bir yere gitmez. Bu bir durma biçimidir.’ Biz de tıpkı yolun kendisi gibi, her zamankinden daha güçlü bir şekilde, hiçbir yere gitmeden, yan yana, can cana duruyoruz” sözleriyle de dedikodulara yanıt verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı