REKLAMI GEÇ

Varlıker’den seçim süreci çağrısı

Varlıker’den seçim süreci çağrısı

CHP’de kongre takvimi, mahalle seçimleri ile başladı. Bugün başlayan seçimler öncesinde CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker’den çarpıcı bir açıklama ve çağrı geldi. Bu sürecin bir yarış olmadığının altını çizen Varlıker, “Aynı davaya gönül verenler arasında kin, husumet, kavga ve yarış olmaz. CHP bölünmez, ayrışmaz, AKP’nin tuzaklarına düşmez. Bizim siyasetimiz çamurdan değil, nezaketten beslenir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Kasım 2019 Cumartesi, 10:53

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, bugün başlayan ve yaklaşık 1 ay sürecek olan mahalle seçimlerine ilişkin açıklama yaptı.

Demokrasinin teminatı olan Cumhuriyet Halk Parti’si için güzel bir sürecin başladığını belirten Varılker, partinin yönetim kadrolarının belirleneceği seçimlere başladıklarını ifade etti.

“BU BİR YARIŞ DEĞİLDİR”
Bunun bir yarış olmadığının unutulmamasını isteyen Varlıker, “Bu bir yarış değildir. Aynı davaya gönül verenler arasında kin, husumet, kavga ve yarış olmaz. Partimiz, söyleyecek sözü olan herkese açıktır. Biz bu göreve talip olduğumuzda önümüze bir hedef koyduk. Bu hedef, Merkezefendi Belediyesi seçimlerini kazanmak ve partimize zafer kazandırmaktı. Şükürler olsun ki adayımızın, vekillerimizin, ittifak ruhuyla bize destek veren dostlarımızın, yönetim kadrolarımızın ve herkesten çok, partilililerimizin yoğun gayret ve çabalarıyla Merkezefendi’de tarihi bir farkla bu seçimi kazandık. Şimdi aynı ruhla, disiplin ve örgüt bilincimizden zerre taviz vermeyerek, önümüze yeni bir hedef koyduk. Bu hedef, 2024 Denizli Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmaktır. Herkes şunu bilsin ki, başaracağız. Mutlaka başaracağız” dedi.

“BİZİM SİYASETİMİZ ÇAMURDAN DEĞİL, NEZAKETTEN BESLENİR”
İlk günden bu yana, kimseyle kavga etmeyeceklerini, ilkeli, ahlaki değerleri olan, naif bir siyaset dilini tercih ettiklerini dost-düşman herkese gösterdiklerini ve bu çizgilerini asla bozmadıklarını anlatan Varlıker, “Ülkemizi yıllardır kutuplaştıran iktidarın hamasi ve ayrıştırıcı dilini reddediyoruz. Partimizi, sanki herkes birbirine düşmanmış gibi gösterenlere, bizi kendileri gibi sananlara, kavgadan ve nefret dilinden beslenerek bizi birbirimize düşürmeye çalışanlara inat diyorum ki, Biz Cumhuriyet Halk Partisiyiz. Bölünmeyiz, ayrışmayız, sizin tuzaklarınıza düşmeyiz. Çamur içinde siyaset yapanlar, bir müddet sonra çamurun kendisine dönüşürler. Bizim siyasetimiz çamurdan değil, nezaketten beslenir. Bizim siyasetimiz kavgadan değil, barıştan beslenir. Bizim siyasetimiz hizipçilikten değil, bütünleşmekten beslenir. Bizim siyasetimiz Mustafa Kemal Atatürk ve onun devrimlerinden, Cumhuriyetten, halktan beslenir. Ekmeğimiz de suyumuz da budur bizim” dedi.

“KAZANANI VE KAYBEDENİ OLMAYACAK”
Bu seçimin kazananı veya kaybedeninin olmayacağının altını çizen Varlıker, “Cumhuriyet Halk Partisi kişilerin veya kadroların değil, Cumhuriyetin ve halkın partisidir. Bu seçimlerin tek kazananı partimiz, demokrasimiz ve geleceğimiz olacak. Bu vesileyle, seçimlere girecek olan tüm aday ve yönetim kadrolarına, şimdiden canı gönülden başarılar diliyor, partimizi iktidara taşıma ruhuyla yola çıkan herkese saygı ve sevgilerimi iletiyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı