REKLAMI GEÇ

Seçim telaşına mola

Seçim telaşına mola

Yaklaşan ilçe kongresi için hummalı bir çalışma içine giren CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, çok fazla fırsat bulamadığı özel işleri için kısa bir mola verdi. Varlıker, Arap ve Körfez ülkelerinden gelen iş insanlarıyla birebir görüşmeler ve bağlantılar yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Kasım 2019 Cuma, 12:51

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ve Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından Denizlili tekstilcilerin Arap ve Körfez ülkelerindeki yeni pazarlara ulaşabilmesi için bir buluşma organize etti.

Körfez ve Arap ülkelerinden Denizli’ye davet edilen 30 ithalatçı firma, Denizli’de tekstilciler ile kapsamlı bir buluşma gerçekleştirdi, aynı masaya oturdu.

VARLIKER SEÇİM TELAŞINA MOLA VERDİ
Körfez ve Arap ülkelerinden gelen iş insanlarıyla görüşmeler gerçekleştiren ve bağlantılar yapan isimlerden biri de CHP Merkezefendi İlçe Başkanı, tekstilci Tolga Varlıker oldu.

15 Aralık’ta gerçekleştirilecek CHP Merkezefendi İlçe Kongresi’nde yeniden başkanlığa aday olacak olan Varlıker, yoğun seçim telaşına kısa bir mola vererek, Körfez ve Arap ülkelerinden gelen iş insanlarıyla birebir görüşmeler gerçekleştirdi.

Görüşmeler ilişkin değerlendirmeler yapan Tolga Varlıker, “Zor günler geçirdiğimiz dönemde, tekstil için yapılan bu toplantı bir umut oldu. Sektöre can suyu verebilecek görüşmeler ve bağlantılar yapma imkanı elde ettik. Başarılı bir toplantı süreci geçti. Geri dönüşlerin olumlu olmasını umut ediyoruz. Rekabet ortamı git gide daralıyor, Denizli tekstil sektörünün bu tür organizasyonlara ihtiyacı var” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı