REKLAMI GEÇ

Varlıker: “Görev ve sorumluluğumuz devam ediyor”

Varlıker: “Görev ve sorumluluğumuz devam ediyor”

Hafta sonu gerçekleştirilen kongrede rakibi Ali Osman Horzum’a kaybeden ve CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığı görevini devreden Tolga Varlıker, yayınladığı mesajla partililere veda etti. Varlıker, Horzum ve ekibine başarı diledi, görev ve sorumluluklarının devam ettiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Aralık 2019 Salı, 16:25

CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığı’nı pazar günü gerçekleştirilen kongrede devreden Tolga Varlıker, bir mesaj yayınlayarak yeni yönetimi kutladı, partililere teşekkür etti.

CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığı yaptığı 2 yıl boyunca mücadele ettiklerini belirten Varlıker, “Partililerimizle omuz omuza mücadele ettik. Sevgi ve bilimle, örgütlü emekle, her daim ortak akılla kararlar alıp çok ama çok çalışarak, 25 yıl sonra Denizli merkezde belediyeyi hep beraber kazandık. Bu mutluluğu yaşatan ve bu mutluluğu yaşayan partimizin siz yürekli neferlerine sonsuz şükranlarımı sunarım” dedi.

CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığına seçilen Ali Osman Horzum ve ekibine başarı dileyen Varlıker, “Partimizin daha büyük başarılara imza atması için görev ve sorumluluklarımız devam ediyor. Sizleri saygıyla, sevgiyle, onur ve inançla selamlıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı