REKLAMI GEÇ

CHP Merkezefendi ilçe örgütü, İYİ Parti ilçe yönetimini ziyaret etti

CHP Merkezefendi ilçe örgütü, İYİ Parti ilçe yönetimini ziyaret etti

Yerel seçimler öncesi millet ittifakı çerçevesinde birlikte hareket eden Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe örgütü ile İYİ Parti İlçe Yönetimi bir araya geldi. Ziyarette başkanlar Tolga Varlıker ve Mehmet Ertuğrul, uyumlu çalışmanın devam edeceği mesajları verdiler.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ağustos 2019 Çarşamba, 14:57

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe örgütü göreve yeni başlayan İYİ Parti İlçe Teşkilatı’na nezaket ziyareti yaptı. Ziyarette her iki ilçe başkanı da yerel seçimlerde olduğu gibi budan sonrada uyun içinde çalışmalarının devam edeceği mesajlarını verdi. CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, “Seçimlerde sokak sokak uyum içinde çalıştık” derken, İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul ise “İttifak nedeniyle iki parti arasında oluşan dostluk inşallah çok uzun soluklu olur” dedi.

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker ziyarette yaptığı konuşmada, “Yerel seçimlerde ittifak ortağımızla çok uyumlu bir çalışma yaptık. Birlikte sokak sokak dolaşıp vatandaşlarla bir araya geldik. Başkanımız Mehmet Ertuğrul’un yeni ekibi ile başarılı olacağına inanıyoruz. Ortak yapılacak çalışmalarla başarımızı taçlandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Diğer taraftan İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, “İttifakımız ile yapılan çalışmalar ve elde edilen başarılar büyükşehirin habercisi. İnşallah bu uyumlu çalışma süreci devam eder ve hedefler yakalanır. Siyasi süreç de ittifak olur ya da olmaz bundan sonra da birlikte hareket edebiliriz. Benim temennim ittifak nedeni ile oluşan dostluğumuzun uzun soluklu olmasıdır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı