REKLAMI GEÇ

CHP Merkezefendi’de gecikmeli görev dağılımı

CHP Merkezefendi’de gecikmeli görev dağılımı

CHP Merkezefendi’nin yeni yönetimi görev bölümü yaptı. 15 Aralık Pazar günü gerçekleştirilen ve 3 adayın yarıştığı seçimleri kazanan Ali Osman Horzum başkanlığındaki CHP Merkezefendi İlçe Yönetimi, kongreden 38 gün sonra yönetim kurulu üyelerinin görevlerini belirledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ocak 2020 Cuma, 11:53

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi 3. Olağan İlçe Kongresi, 15 Aralık Pazar günü yapılmış, mevcut başkan Tolga Varlıker ve Osman Saruhan ile yarışa giren Ali Osman Horzum, 176 oy alarak ilçe başkanı seçilmişti.

CHP Merkezefendi İlçe Yönetimi, seçim sürecinin tamamlanmasının ardından görev dağılımı yaptı. Ali Osman Horzum başkanlığındaki yönetimde Hakan Kıyak ilçe başkan yardımcılığı görevine getirildi. Kıyak, örgütlenme ve örgüt yönetiminden sorumlu olacak.

İlçe sekreteri olarak Niğmet Kabasakal görevlendirilirken, Hasan Öget ilçe saymanı oldu. Ali Yanmaz’ın ilçe eğitim sorumlusu olarak görev yapacağı yönetimde, Ahmet Levent Akpınar sağlık kurulundan sorumlu, Cennet Arıkan insan haklarından sorumlu, Mehmet Arslan muhtarlardan sorumlu, Ali Bayram Bahar yaşlı ve engellilerden sorumlu, Sinan Özdemir işçi sendikaları ve meslek odalarından sorumlu, Eda Çelik spordan sorumlu, Fatma Kabusuz kadın örgütlenmesi ve kadın kollarından sorumlu, Erkan Sarıkaya gençlik örgütlenmesi ve gençlik kollarından sorumlu, Merve Selçuk halkla ilişkilerden sorumlu, Ramazan Türkarslan adalet, hukuk ve seçimlerden sorumlu, Ilgın Yıldız eğitim kurumlarından sorumlu, Devrim Turgut ise kültür ve sanattan sorumlu yönetim kurulu üyesi oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı