REKLAMI GEÇ

CHP Merkezefendi, İYİ Parti’yi ziyaret etti

CHP Merkezefendi, İYİ Parti’yi ziyaret etti

CHP Merkezefendi İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkan Adayı Şeniz Süzek Doğan, İYİ Parti Merkezefendi İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. Ziyaretin, pazar günü gerçekleştirilen eğilim yoklamasına İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ve Büyükşehir Adayı Ümit Bahtiyar’ın katılmasına karşılık yapıldığı belirtildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Aralık 2018 Salı, 17:40

İttifak ortakları CHP ile İYİ Parti arasında Denizli’de güzel jestler yaşanıyor. Pazar günü CHP’nin Merkezefendi Belediye Başkan Adayı’nın belirlenmesi için yapılan eğilim yoklamasına İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ile Büyükşehir Adayı Ümit Bahtiyar katılmış, seçimleri yaklaşık 1 saat takip etmişlerdi.

İYİ Parti’nin bu jesti karşılıksız kalmadı. Pazar günü belediye başkan adayını belirleyen CHP Merkezefendi İlçe Teşkilatı da bugün İYİ Parti Merkezefendi İlçe Örgütü’nü ziyaret etti.

Ziyarete CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, yönetim kurul üyeleri ve Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Süzek Doğan katıldı.

İYİ Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı tarafından samimi bir ortamda karşılanan ve ağırlanan CHP’liler, nezaket ziyaretinden memnun ayrıldı.

Ziyarette Merkezefendi için yapılan eğilim yoklaması değerlendirildi, ilçenin sorunları ile belediye ile ilgili sıkıntılar gündeme geldi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı