REKLAMI GEÇ

CHP Merkezefendi’den “Her şey çok güzel olacak” pankartı

CHP Merkezefendi’den “Her şey çok güzel olacak” pankartı

CHP Merkezefendi İlçe Başkanlığı, parti merkezine hem Honaz, hem de İstanbul seçimleri için “Her şey çok güzel olacak” pankartı astı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2019 Pazartesi, 17:48

CHP Merkezefendi İlçe Teşkilatı, iptal edilen seçimlere yönelik çalışmalarını yoğunlaştırdı. Denizli Honaz ve İstanbul seçimlerine ilişkin kapsamlı çalışmalar yürüten CHP Merkezefendi, parti binasına da “Her şey çok güzel olacak” pankartı astı.

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, ilçe merkezlerine iptal edilen ve yenileme kararı alınan seçimlerin sloganı olan “Her şey çok güzel olacak”ı parti merkezine astıklarını söyledi.

Önce 2 Haziran’da Honaz’da her sşeyin çok güzel olacağını belirten Varlıker, “Yüksel Kepenek sahadaki tüm seçimleri kazandı, ancak YSK’da masa başında yenildi. 2 Haziran’da Honaz elbirliği yapacak ve Yüksel Kepenek’e hak ettiği seçimi bir kez daha kazandıracak” dedi.

Benzer bir durumun da İstanbul’da yaşandığını dile getiren Tolga Varlıker, “İstanbul’da da her şey güzel olacak. Başkanımız Ekrem İmamoğlu, gecikmeli de olsa hak ettiği makama oturacak, İstanbul bundan sonra kardeşçe yaşanan, hakça paylaşılan bir kent olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı