REKLAMI GEÇ

CHP Pamukkale’de 3 aday yarışıyor

CHP Pamukkale’de 3 aday yarışıyor

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kongre takvimi planlandığı gibi işiyor. Delege seçimlerinin tamamlanmasının ardından ilçe kongrelerine başlanılan CHP’de Kale, Babadağ ve büyük çekişmeye sahne olan Merkezefendi’den sonra bugün de Pamukkale için sandık başına gidildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Aralık 2019 Pazar, 13:59

CHP’de mahalle delegelerinin belirlenmesiyle başlayan kongre takvimi ilçe seçimleri ile devam ediyor. Geçtiğimiz cumartesi günü Kale, Babadağ ve ardından Merkezefendi’de seçime giden CHP, bugün ise Kentin en büyük ilçesi olan Pamukkale’de başkanını seçmek için sandık başına gitti. Saat 11:00’de Nihat Zebekçi Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki başlayacak seçim saat 17:30’da tamamlanacak

3 ADAY YARIŞIYOR
Pamukkale’de CHP’nin ilçe başkanlığı için 3 aday yarışıyor. Başkan Osman Tabu’nun aday olmadığı seçimlere Savaş Akman, Hakan Alkan ve Arda Arpacı mücadele ediyor. Tekstilci Savaş Akman, Nuri Çavuşoğlu’nun il başkanlığı döneminde yönetim kurlu üyeliği yapan isimlerden biriydi. Hasan Alkan ise gençlik kollarından gelen, il yönetim kurulu üyeliği yapan, uzun yıllardır parti içinde mücadele veren isimlerden. Genç siyasetçi Arda Arpacı, CHP’nin etkili ve önemli isimlerinden İzzet Arpacı’nın oğlu. İş ve siyaset dünyasının yakından tanıdığı Arda Arpacı, görevi bırakmaya hazırlanan Osman Tabu’nun da ilçe yönetiminde görev yaptı. Arda Arpacı’nın bir özelliği de İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte çalışmış olması. Arpacı, İstanbul’da üniversite eğitimi alırken, Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü İlçe Başkanlığı yaptığı dönemde, gençlik kollarında görev almıştı.

417 DELEGE OY KULLANACAK
Pamukkale’de yapılan mahalle seçimlerinde belirlenen 400 delege ile doğal delege olan 17 kişi ile birlikte seçimde 417 delege sandığa gidecek, ilçe teşkilatının yeni başkan ve yönetimini belirleyecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı