REKLAMI GEÇ

CHP’nin Denizli çıkarması

CHP’nin Denizli çıkarması

Yerel seçimlere yönelik çalışmalarda Denizli sorumlusu olarak görevlendirilen CHP Parti Meclisi Üyesi, İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir başkanlığındaki 4 kişilik heyet, iki gün boyunca kentte temaslarda bulundu. Parti teşkilatları, iş dünyası ve STK’lar ile bir araya gelen heyet kentten umutlu ayrıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Kasım 2018 Perşembe, 13:06

Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerle ilgili CHP Genel Merkezi’nce Denizli’de görevlendirilen CHP Parti Meclisi Üyesi, İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir başkanlığındaki, Adana Milletvekili Ayhan Barut, Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel ve Yozgat Milletvekili Ali Keven’den oluşan 4 kişilik heyet, 2 gün süren temasları kapsamında örgütlerden muhtarlara, sendikalardan demokratik kitle örgütlerine, meslek odalarından esnaflara kadar toplumun tüm kesimleriyle bir araya geldi.

Heyetin ilk durağı CHP Denizli İl Örgütü oldu. CHP İl Başkanı Mahir Akbaba ve partililerle buluşan Sibel Özdemir ve beraberindekiler, daha sonra Denizli Sanayi Odası’na geçerek Başkan Müjdat Keçeci ve yönetim kurulu üyelerinin seçimlerle ilgili önerilerini ve görüşlerini dinledi.

Denizli Mali Müşavirler Odası Başkanı Himmet Yavaş, Denizli Tabip Odası Başkanı Meral Alten, Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, yönetici ve üyeleriyle de ayrı ayrı buluşan CHP heyeti, Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) Başkanı Hakan Urhan ve Makina Mühendisleri Odası Başkanı Harun Kemal Öztürk ve üyeleriyle de bir araya geldi.

Denizli Demokrasi Platformu’nun çağrısıyla toplanan çeşitli siyasi parti, sendika, oda, dernek, vakıf ve demokratik kitle örgütü temsilcileriyle de buluşan CHP heyeti, Bülent Ecevit Kültür Evi’nde de aralarında CHP’lilerin de bulunduğu gençlerle durum değerlendirmesi yaptı.

CHP Aday Belirleme Heyeti Başkanı Sibel Özdemir, milletvekilleri Ayhan Barut, Cengiz Gökçel, Ali Keven ve İl Başkanı Mahir Akbaba, ikinci gün de yoğun bir tempoyla çalıştı.

CHP İl Örgütü’nde ilçe başkanları, her kademeden yöneticiler, belediye başkanları, aday adayları ve partililerle ayrıntılı görüşmeler yapan heyet, kent merkezinde esnaf görüşmelerinin yanı sıra Denizli Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Abdülkadir Uslu’yu da ziyaret ederek görüşlerini aldı.

Ekonomik krizle boğuşan yurttaşların Denizli’de de AKP’nin çözüm üretmeyen politikalarından dert yandığını anlatan Ayhan Barut, “Halkımız ülkeyi çıkmaza sokan, rant odaklı AKP politikalarına ilk seçimde dur diyecek. Sosyal demokrat belediyecilik anlayışının zafer kazanacağı Denizli’de yurttaşlarımızın artık yüzü gülecek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı