REKLAMI GEÇ

CHP “Süpür gitsin” dedi

CHP “Süpür gitsin” dedi

CHP Denizli İl Örgütü, “Süpür Gitsin” sloganıyla Çınar Meydanı’nda “temiz siyaset” eylemine imza attı. Belediye başkan adaylarının da tanıtıldığı toplantıda, yolsuzluk ve rüşvet operasyonları ile ilgili olarak Ak Parti iktidarına eleştiriler yöneltildi. CHP’liler alana ellerinde ayakkabı kutuları ve süpürgelerle geldi.

/ DENİZLİHABER / 15 Şubat 2014 Cumartesi, 15:34

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İl Örgütü’nün düzenlediği Delikliçınar Meydanı’ndaki organizasyona çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

‘Şimdi Temizlik Zamanı, Yolsuzluk yapanı süpür gitsin” sloganıyla gerçekleştirilen eylemde hem, seçim kampanyasının startı verildi, hem de belediye başkan adayları tanıtıldı. Çınar Meydanı’nı dolduran kalabalık, ellerinde süpürge, kürek ve ayakkabı kutuları ile geldi.

VURAL’A BÜYÜK İLGİ
Büyükşehir adayı Kazım Arslan, Pamukkale Adayı İbrahim Vural, Merkezefendi Adayı Arif Balkanay ve diğer ilçelerin belediye başkan adayları, tek tek anons edilerek midibüsün üzerine çağrıldı, meydanda toplanan vatandaşları selamladılar. CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, anons edildiğinde meydanda büyük coşku yaşandı. Vural, dakikalarca kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları ve partilileri selamladı. Vural’ın gördüğü yoğun ilgi, aylardır sahada sürdürdüğü çalışmanın ve seçmen üzerinde oluşturduğu pozitif etkinin sonucu olarak yorumlandı.
galeri-anons

CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, meydanda toplanan kalabalığa seslendi. Ak Parti iktidarını yolsuzluk ve rüşvet operasyonları üzerinden eleştiren Çavuşoğlu, sanal alemde dolaşan tapelerdeki diyaloglardan bahsederek, “Bunlar 1 trilyon liradan 3-5 kuruş diye bahsediyorlar. Ayakkabı kutularında milyon dolarlar saklıyorlar. Kabataş’ta türbanlı bir kadının Gezi eylemleri esnasında saldırıya uğradığını iddia ettiler. Ortaya çıkan görüntüler, yalanlarını günyüzüne çıkardı. Cami’de içki içildiğini iddia ettiler. Cuma günü görüntüleri yayınlayacağız dediler, 42 Cuma geçti, yayınlayamadılar. Halkı bölmeye, kamplara ayırmaya, birbirine düşürmeye çalışanları, yetim hakkı yiyenleri, Allah’tan korkmayanları deliğe süpürün gitsin” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı