REKLAMI GEÇ

CHP toplantısında provokasyon iddiası

CHP toplantısında provokasyon iddiası

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay’ın Göveçlik Mahallesi’nde yaptığı toplantıda, bir grubun provokasyonda bulunarak olay çıkarmak istediği iddia edildi. Sözlü sataşmayla başlayan gergin dakikalar, sağduyunun galip gelmesiyle büyümeden sona erdi.

/ DENİZLİHABER / 23 Şubat 2014 Pazar, 10:58

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ömer Yurtseven, yaptığı açıklamada, CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay’ın Gümüşler – Yenimahallede miting gibi bir toplantı gerçekleştirdiğini, bunun yankılar devam ederken Göveçlik’te ilgiyle karşılanmasının AK Parti’lileri paniklettiğini söyleyerek, şunları kaydetti:

“AKP’nin kahvehane toplantısından çıkan bir grup, adayımız Balkanay’ın toplantı yaptığı kahvehaneye gelerek provokasyon girişiminde bulundu. Balkanay’a yönelik sözlü saldırıdan sonuç alamayan fanatikler, toplantıdaki vatandaşlara yönelik fiziki saldırıya yeltendi. CHP’nin toplantısını sabote etmeye çalışan, ancak başta Arif Balkanay, partililer ve vatandaşlarımızın sağduyulu tutumu karşısında başarılı olamayan bu grup daha sonra kahvehaneden uzaklaştırıldı.

CHP ve adayımız Arif Balkanay, asla tahriklere gelmeyecektir. Sağduyulu bir şekilde süreci götüreceğiz. Birilerinin çöküşten kaynaklanan hazımsızlıkları, halkın CHP ve Balkanay’a eğilim göstermesinden oluşan rahatsızlıkları olabilir. Demokratik kültürümüz gereği biz doğru ve haklı yolda ilerleyeceğiz. Bizim siyaset anlayışımızda şiddet yoktur; barış, sevgi ve kardeşlik vardır. Herkes bilmeli ki, CHP bu gibi oyunları bozacak güçte ve olgunluktadır. Hiç bir engel, bizi hedefimizden kesinlikle vazgeçiremeyecektir. Yaşanan bu çirkin olayı halkımızın takdirine bırakıyor, provokasyon girişiminde bulunanları kınıyor ve protesto ediyoruz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı