REKLAMI GEÇ

CHP’de seçim başlıyor

CHP’de seçim başlıyor

Delege seçimlerinin tamamlandığı CHP’de ilçe kongreleri başlıyor. İlk seçim heyecanı Cumartesi günü Kale ve Babadağ’da yaşanacak. Asıl büyük heyecan ise Pazar günü Merkezefendi’de yaşanacak. 5 aday, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı olabilmek için yarışacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Aralık 2019 Cuma, 10:45

CHP’de mahalle delegelerinin seçimiyle başlayan kongre süreci, yarın başlayacak ilçe kongreleri ile devam edecek. Daha önce açıklanan kongre takvimine göre yapılacak olan seçimler için başkan ve yönetim kurulu üyesi adayları çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

CUMARTESİ KALE VE BABADAĞ SEÇİMİ VAR
CHP’de ilçe kongrelerinin ilki Kale’de gerçekleştirilecek. Saat 11.00’de Kale Esnaf Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek seçimleri, saat 15.00’te yapılacak Babadağ seçimleri izleyecek. Babadağ’da mevcut başkan Mehmet Altınöz’ün tek aday olarak kongreye girmesi bekleniyor.

PAZAR GÜNÜ MERKEZEFENDİ’DE BÜYÜK HEYECAN
CHP’de asıl büyük heyecan pazar günü Merkezefendi’de yaşanacak. CHP Merkezefendi İlçe Kongresi Bereketler Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek ilçe kongresi saat 11.00’de başlayacak.

Kongrede mevcut Başkan Tolga Varlıker ile Osman Saruhan, Ali Osman Horzum, Gülin Coşkun ve Zeki Altuntaş mücadele edecek. Kongrenin akşam saatlerinde tamamlanması ve başkanın belirlenmesi bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı