REKLAMI GEÇ

CHP’de kongre heyecanı

CHP’de kongre heyecanı

CHP Denizli İl Kongresi için geri sayım başladı. 3 adaylı kongre yarın Denizli Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak. 620 delegenin sandık başına gideceği kongreye CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün de katılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Aralık 2015 Cumartesi, 15:52

Denizli CHP İl Olağan Kongresi için nefesler tutuldu, geri sayım başladı. Yarın Denizli Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak kongre saat 10.00’da başlayacak. Kongrede, son anda başka bir aday çıkmaması durumunda mevcut başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu ile birlikte Teoman Sancarv e Hakan Kılınç yarışacak.

620 DELEGE OY KULLANACAK
1 Kasım seçimlerinin ardından kongre takvimini işleten CHP’de süreç delegelerin belirlenmesiyle başlamış, ardından tüm ilçelerde kongre heyecanı yaşanmıştı. Denizli CHP’de seçim sürecinin son halkası olan İl Kongresi’nde 620 delege sandık başına gidecek.

CHP’DE SEÇİM YOĞUNLUĞU
Denizli ile birlikte 40 bölgede daha kongrelerin yapılacak olması nedeniyle Denizli kongresine yalnızca Genel Merkez’den Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ün gelmesi bekleniyor. Denizli Milletvekilleri Melike Basmacı ve Kazım Arslan’ın katılacağı kongrede CHP’nin yeni Denizli il yönetimi belirlenecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı