REKLAMI GEÇ

CHP’de kongre süreci başlıyor

CHP’de kongre süreci başlıyor

CHP’de kongre süreci başlıyor. 37. Olağan Kurultay öncesinde teşkilatların yenileneceği kongre takviminde önce mahalle seçimleri yapılacak, ilçe delegeleri belirlenecek. Ardından ilçe ve il kongreleri var.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Kasım 2019 Pazar, 16:54

CHP kongre sürecine girdi. 37. Olağan Kurultay öncesinde tüm teşkilatların yenileneceği süreç Denizli’de mahalle seçimleri ile başlıyor. Mahalle delegelerinin belirlenmesinin ardından gözler ilçe kongrelerine çevrilecek. Denizli’de kongre takviminin son halkası ise il kongresi olacak.

MERKEZEFENDİ 9 KASIM’DA BAŞLIYOR
CHP Merkezefendi İlçe Teşkilatı, mahalle delegelerinin belirleneceği seçimleri 9 Kasım’da başlatıyor. Merkezefendi’de 11.00-12.00 saatleri arasında 1200 Evler, Mehmet Akif Ersoy, Muratdede, Karaman ve Çakmak, 14.0015.00 saatleri arasında Adalet, Selçukbey, Gültepe, İlbade, Saraylar ve Sırakapılar mahallelerinin delegeleri belirlenecek. 17.00-18.00 saatleri arasında ise Bahçelievler, Karahasanlı, Değirmenönü, Yeni Mahalle, Akkonak ve Merkezefendi mahallelerinde seçimler yapılacak.

CHP Merkezefendi İlçe Teşkilatı, diğer mahallelerin takvimini ise daha sonra duyuracak.

PAMUKKALE TÜM MAHALLELERİ AÇIKLADI
CHP Pamukkale İlçe Teşkilatı da mahalle seçimlerini 9 Kasım’da başlatıyor. CHP Pamukkale’den yapılan açıklamaya göre 9-10 Kasım tarihlerinde Zümrüt, Gökpınar, Tekke, Zeytinköy, Kayıhan, Cumhuriyet, Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe, Karşıyaka ve Asmalıevler mahallelerindeki CHP’liler sandığa gidecek.

CHP Pamukkale’de 9 Kasım’da başlayacak mahalle seçimleri 1 Aralık’a kadar devam edecek.

CHP’nin ilçe kongrelerinin Şubat ayı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. İl kongresinin ise mart ayı başında yapılacağı ifade ediliyor.

Yorumlar

hasan   -  Bağlantı 4 Kasım 2019, 12:01

Çivril’de nedense delege seçim takvimi gizemini koruyor. açıklamak için neyi bekliyorlar anlayamadım. Saman altından su yürütülmeye çalışılıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı