REKLAMI GEÇ

CHP’de kuru ekmek tepkisi sürüyor

CHP’de kuru ekmek tepkisi sürüyor

Meclis görüşmeleri sırasında CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’ın “Millet aç, midesine kuru ekmek giriyor” sözlerine, “O zaman aç değiller” diye cevap veren AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’e tepki sürüyor. CHP Denizli Gençlik Örgütleri, Tin’e kuru ekmek gönderdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Aralık 2020 Çarşamba, 17:22

CHP’nin AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’e kuru ekmek tepkisi artarak devam ediyor. Yapılan açıklamaların ardından bu kez de CHP Denizli Gençlik Kolları, PTT şubesi önünde bir araya geldi, Milletvekili Tin’e kuru ekmek gönderdi.

Ekmekleri PTT’ye teslim etmeden önce açıklama yapan CHP Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu, “Ekmek fiyatını bilmeyen, yaşam şekli “LÜKS” diye adlandırılan Cumhur ittifakının küçük ortağının askıda ekmek kampanyasından sonra, kuru ekmekle halkın karnının doyacağını iddia eden büyük ortak gündem saptırma amacıyla adeta freni patlamış kamyon gibi ilerlemektedir” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Gençlik Kolları olarak Ensar Vakfı’ndaki tacize “Bir Kereden Bir Şey Olmaz” diyen Sema Ramazanoğlu’ndan; 18 yıl önce araba mı vardı diyen Nilgün Ökten; Kuru Ekmek Yiyorlarsa o zaman aç değillerdir diye beyanda bulanan Şahin Tin’den ümidi kestiklerini ifade eden Odabaşıoğlu, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Buradan açık çağrımızdır. Aşağı mahalle diye adlandırdığınız Denizli’mizin mahallelerinde çöpten yiyecek toplayarak geçimini sağlayan, pazar yerlerine pazar bitişinde gidip artıklardan geçimini sağlayan aileleri, sokakta karton toplayan çocukları, kepenk kapatan esnafı, her gün ceza ile karşı karşıya kalan minibüs esnafını, seyyar satıcıları derdine ortak olmak için saraydaki şatafatlı sofralarından kalkıp ejder meyveleri içecekler bırakıp, o lüks makam araçlarından inmeye ve halka çözüm bulmaya davet ediyoruz. Halkımızın zenginliğini kuru ekmekle ölçen Şahin Tin’e geçimini sağlaması için son nefesini verene kadar kuru ekmek masrafını karşılayacağımızın sözünü veriyoruz!”

Yorumlar

EFEKENTLİ   -  Bağlantı 16 Aralık 2020, 23:26

Bu 3 vekil bu söylemlerle Denizli’nin itibarını yerle bir etmiştir.Her gücün bir sonu vardır saltanat düşkünleri halkın sofrasını bilmez anlamaz! ve birgün yüzünüze dönüp bakan olmayacak denizli caddelerinde…CHP’li gençleri kutluyorum MHP’li olarak

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı