REKLAMI GEÇ

CHP’den 5 partili için geçici ihraç kararları çıktı

CHP’den 5 partili için geçici ihraç kararları çıktı

CHP’de bir süre önce partiye zarar veren davranışları iddiasıyla ihraç istemiyle İl Disiplin Kurulu’na sevk edilen 5 partili için karar çıktı. Eski ilçe Başkanı Tolga Varlıker ve 4 isim 1 ve 2 yıllık sürelerle geçici olarak partiden ihraç edildi

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ağustos 2020 Perşembe, 10:50

CHP’de bir süre önce Merkezefendi İlçe Teşkilatı’nın başvurusu üzerine eski ilçe başkanı Tolga Varlıker’in de aralarında bulunduğu 5 isim ihraç istemiyle CHP İl Disiplin Kurulu’na sevk edilmişti.

Disiplin kurulu beklenen kararını verdi. Sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlar ile partiyi küçük düşürdükleri ve kurumsal kimliğe zarar verdikleri iddiasıyla disipline sevk edilen 5 partili hakkında karar verildi.

CHP eski Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker 2 yıl partiden ihraç edilirken, diğer isimler Mehmet Emek 2, Salih Gündoğdu 2, Orhan Karaca ve Ünal Gündem’in de birer yıl parti ile ilişikleri kesildi.

Yorumlar

Daron Acemoglu   -  Bağlantı 18 Ağustos 2020, 16:13

Sevgili Tolga
Gerek ekonomi bilgin, gerekse siyasetteki dogru durusunla Turkiye’nin ozledigi politikaci profilini sende gormustum. Dik dur egilme, bir gun Massachusetts de gorusmek dilegiyle

Bilal   -  Bağlantı 13 Ağustos 2020, 15:33

Güya demokrat bunlar özgürlükçü gazetecilerin sesi kesilemez derken kendi partisine eleştren kişilerin seslerini kesiyorlar demek ki sadece akp de ve mhp de yokmuş her partide düzen aynıdır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı