REKLAMI GEÇ

CHP’den Delikliçınar’da patates eylemi

CHP’den Delikliçınar’da patates eylemi

CHP Merkezefendi İlçe Örgütü, kilosu 5 liraya yükselen patatesteki fiyat artışını protesto için eylem hazırlığında. CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, “Fiyat artışından rahatsızlık duyan herkesi 17 Nisan Cuma günü yapacağımız eyleme bekliyoruz” çağrısında bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Nisan 2015 Perşembe, 15:02

Sofraların ve fast food salonlarının vazgeçilmezinden olan patates, son günlerde hızlı fiyat artışıyla dikkati çekiyor. Kilosu 1-1,5 lirayı geçmeyen patatesin fiyatı son dönemde yükselişe geçti. Fiyat artışı durdurulamayan patatesin kilosu manav tezgahlarında 5 liraya kadar yükseldi.

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, patates fiyatındaki artışa dikkat çekmek için 17 Nisan Cuma günü saat 16.00’da Delikliçınar Meydanı’nda bir eylem düzenleyeceklerini açıkladı. Demirci, “CHP Merkezefendi Örgütü, kadın ve gençlik kollarımız ile birlikte fiyat artışına dikkat çekecek. Evlerimizde kaynatacağımız patateslerle meydanda olacağız. Oradan geçen herkese çeyrek patates ikram edeceğiz. Çünkü altın gibi değerli. Fiyat artışından rahatsızlık duyan herkesi 17 Nisan Cuma günü yapacağımız eyleme bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı