REKLAMI GEÇ

CHP’den ihraç edilen iki isim geri dönüyor

CHP’den ihraç edilen iki isim geri dönüyor

Ekim ayında Gerzele Mahallesi delege seçimlerinde çıkan kavganın ardından disiplin kurulu tarafından süresiz olarak partiden ihraç edilen CHP Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Özkan Arslan ile eski il saymanı Bilal Duran’a CHP Yüksek Disiplin Kurulu’ndan iyi haber. YDK ihraç kararlarını bozdu, iki isim partiye geri dönüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Aralık 2017 Cuma, 18:21

Merkezefendi İlçe Başkanlığı tarafından Gerzele Mahallesi’nde yapılan delege seçimlerinde yaşanan kavga, parti içinde ciddi sıkıntılar ortaya çıkarmış, CHP Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Özkan Arslan ile eski il saymanı Bilal Duran kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmişlerdi.

Disiplin kurulu Özkan Arslan ve Bilal Duran’ı süresiz olarak ihraç ederken, kavgaya karışan isimlerden biri olan Ahmet Çağın da disipline sevk edilmeden partisinden istifa etmişti.

CHP YÜKSEK DİSİPLİN KURULU KARARI
Arslan ve Duran, partiden süresiz olarak ihraç edilmelerinin ardından konuyu CHP Yüksek Disiplin Kurulu’na taşıdı. Kurula ifade veren ve olayla ilgili belgeleri sunan Arslan ve Duran için sevindiren haber geldi. CHP Yüksek Disiplin Kurulu, Arslan ve Duran hakkında verilen ihraç kararlarını bozdu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı