REKLAMI GEÇ

CHP’li 5 başkan ödüllendirilecek

CHP’li 5 başkan ödüllendirilecek

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongre hazırlıkları sürüyor. 31 Mart seçimlerinden zaferle ayrılan il ve ilçe başkanları görevlerinin devamı sağlanarak ödüllendirilecek. CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı yaptığı açıklamada “Ortada bir başarı varsa bunun ödüllendirilmesi gerekir” dedi. Denizli’de seçim kazanan 5 ilçe başkanına ödül geliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ekim 2019 Cumartesi, 19:26

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongre hazırlıkları sürerken, CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, 31 Mart seçimlerini kazanan il ve ilçe başkanlarıyla yola devam edileceği mesajını verdi. Salıcı, yaptığı açıklamada, “Ortada bir başarı varsa bunun ödüllendirilmesi gerekiyor ancak bu, seçimin kaybedildiği yerde il ve ilçe başkanlarının kesinlikle değişeceği anlamına da gelmiyor” dedi.

5 BAŞKAN ÖDÜLLENDİRİLECEK
Salıcı’nın açıklamasında verdiği mesaj uygulamaya konulursa Denizli’de seçimleri kazanan Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, Honaz İlçe Başkanı Mustafa Çelik, Bozkurt İlçe Başkanı İbrahim Önder İdem, Babadağ İlçe Başkanı Mehmet Altınöz ve Serinhisar İlçe Başkanı Ercan Usta görevlerinin başında bırakılarak ödüllendirilecekler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı