REKLAMI GEÇ

Onbinlerce Denizlili ile kucaklaştı

Onbinlerce Denizlili ile kucaklaştı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Pamukkale Belediye Başkan Adayı Karahayıt Belediye Başkanı İbrahim Vural, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Bazı bölgeleri üçüncü kez turlayan Vural, 10 binlerce Denizlili ile kucaklaştı.

/ DENİZLİHABER / 15 Şubat 2014 Cumartesi, 10:30

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, halkla kucaklaşmasını sürdürüyor. Seçim gezilerine ağırlık verdiği Ocak ayının ilk günlerinden bu yana 10 binlerce Denizliliyle buluşan Vural, hız kesmiyor. Sokak sokak, mahalle mahalle yeni ilçeyi arşınlayan Vural’ın performansı dikkat çekiyor.

denizli-pamukkale-belediye-baskan-adayi-i.rahim-vural-ic

Vural, bugün ilk olarak Dokuzkavaklar Mahallesi’nde CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Kazım Arslan tarafından döktürülen lokma hayrına katıldı. Burada vatandaşlar ile kucaklaşan ve sorunlarını dinleyen Vural, Denizli’nin yeni İlçesi Pamukkale’yi CHP’nin kazanması durumunda mahallenin ve bölgenin tüm sorunlarının çözüleceğini rahat ve yaşanabilir bir Dokuzkavaklar Mahallesi dizayn edeceklerini söyledi.

Programı doğrultusunda daha sonra Deliktaş Mahallesi’ni ziyaret eden Vural, Deliktaş esnafı gezdi, Deliktaş Pazaryerinde ise vatandaşlarla bir araya geldi.

denizli-pamukkale-belediye-baskan-adayi-i.rahim-vural-ic-1

Ziyaretleri esnasında küçük esnafa her zaman sahip çıkılacağını ve esnafın korunacağını vurgulayan Vural, “ Küçük esnaf ilçeler için çok önemli. Seçimleri kazandıktan sonra küçük esnafın yaşatılması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza eşit ölçüde yaklaşarak onların rahat bir ilçede yaşamalarını sağlayacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı