REKLAMI GEÇ

CHP’Lİ BAŞKANDAN OLAY PAYLAŞIM!

CHP’Lİ BAŞKANDAN OLAY PAYLAŞIM!

Ekonomi Bakanı Zeybeci’nin ‘yalı’ hikayesi CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci’nin sosyal medyadaki paylaşımı ile farklı boyut kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ağustos 2015 Cumartesi, 13:53

Ulusal bir gazetenin; Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin 11 milyon liraya İstanbul’da boğaza nazır yalı satın aldığı yönündeki haberi Denizli gündeminde. CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Sedat Demirci, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta konuya ilişkin paylaşımında çok sert eleştiriler getirdi. 

Zeybekci’nin ‘yalı haberinin’ yayınlanmasından sonra yaptığı açıklamada “Sahibi olduğum şirketlerin bir çok şehirde faaliyetlerinde kullandıkları fabrika, depo, yönetim binası, temsilcilik, şube gibi mülklerinin olması ihtiyaçtır” demesi CHP’lilerin gündeminin ilk konusu oldu.
İlçe Başkanı Demirci yalının ihtiyaçtan alındığı yönündeki iddiaları öne çıkararak, “İhtiyaçmış… Sizin asıl ihtiyacınız Allah korkusu” paylaşımında bulundu.

Demirci paylaşımında, “17 milyon yoksul, 6 milyon vatandaşımız işsiz, halkımız borç yükü altında, vatandaşlarımızın büyük bölümü geleceğinden endişe duymakta, esnaf, işçi, köylü bitmiş, ülkemiz iç savaşın eşiğinde, canımız yanıyor, her gün şehidimiz var yalı ihtiyaçmış…. Başka ihtiyaçlarınız var mı sayın bakan. Biz halk olarak bedelini canımızla, kanımızla, yemez içmez öderiz. Millet olarak alıştık nasıl olsa” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

soru1   -  Bağlantı 8 Ağustos 2015, 16:26

2004 yılında Sedat Demirci Denizli vergi sıralamasına 1. olarak girmiş, sonrasında listedeki diğer iş adamları başarılarını artırırken, kendisi becerememiş ve başarısız olmuş. Çamur atma çabası buradan kaynaklanıyor olabilir mi acaba?…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı