REKLAMI GEÇ

CHP’li başkanlardan Kılıçdaroğlu’na ziyaret

CHP’li başkanlardan Kılıçdaroğlu’na ziyaret

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Merkezefendi CHP İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ankara’daki makamında ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ekim 2021 Perşembe, 09:57

Ziyarette Başkan Doğan, Merkezefendi’de gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan çalışmalar ve projeler, İl Başkanı Çavuşoğlu ve Horzum da teşkilat olarak hedeflerine ilişkin bilgi verdi.

Ziyaret sonrası değerlendirme yapan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu, İl Başkanımız Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Merkezefendi İlçe Başkanımız Ali Osman Horzum ile birlikte genel merkezimizde ziyaret ettik. Tarımdan kültüre, eğitimden kadına, her alandaki sosyal belediyecilik çalışmalarımız hakkında değerlendirmelerde bulunduk. İlçemize kazandırdığımız ve kazandıracağımız önemli projelerimizle ilgili bilgiler verdik. Genel Başkanımıza, görev süremiz boyunca hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri yerine getirdiğimizi ve getirmeye devam edeceğimizi söyledik. Misafirperverliklerinden dolayı Sayın Genel Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Merkezefendili ve Denizlililere sevgi ve selamlarını iletti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı