REKLAMI GEÇ

CHP’li başkanların Ankara çıkarması

CHP’li başkanların Ankara çıkarması

CHP’li belediye başkanlarından Ankara çıkarması. CHP’nin TBMM’deki grup toplantısına katılan başkanlar, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile de bir araya geldi, bir süre görüştü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Temmuz 2019 Salı, 15:47

CHP’nin Denizli’deki belediye başkanları Ankara çıkarması yaptı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ve Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi birlikte Ankara’ya gitti.

İLK DURAK TBMM GRUP TOPLANTISI
CHP’li başkanların Ankara’daki ilk durağı Türkiye Büyük Millet Meclisi oldu. CHP’nin grup toplantısına katılan ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasını dinleyen CHP’li başkanlara, CHP Genel Başkan Yardımcısı, Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ile Denizli Milletvekili Teoman Sancar eşlik etti.

KILIÇDAROĞLU’NA ZİYARET
CHP’li başkanlar Doğan, Çelik, Kepenek, Atlı ve Gemi grup toplantısının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Vekiller Karaca ve Sancar’ın da eşlik ettiği ziyarette başkanlar, genel başkanları Kılıçdaroğlu ile sohbet etti, bölgelerine ilişkin bilgiler verdi.

KILIÇDAROĞLU’NA TABLO HEDİYE ETTİ
Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, ziyarette Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na, Mollaahmetler Mahallesi’nde Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen kursa katılan kadınların yaptığı tabloyu hediye etti.

CHP’li başkanların Ankara temasları sürecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı