REKLAMI GEÇ

CHP’li başkanların İstanbul çıkarması

CHP’li başkanların İstanbul çıkarması

Türkiye 23 Haziran Pazar günü yapılacak İstanbul seçimlerine kilitlendi. Seçmen kadar seçilmişlerin de gündeminin ilk sırasında İstanbul bulunuyor. CHP İl Örgütü 400 dolayında seçmenin ulaşım masraflarını karşılayarak önemli bir adım atarken, kentin CHP’li belediye başkanları da İstanbul’a çıkarma yaptı. Başkanlar, özellikle İstanbul’daki Denizlili seçmenler ile bir araya geliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Haziran 2019 Perşembe, 11:49

31 Mart’ta yapılan seçimlerin kazananı ve İstanbul’un seçilmiş Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu’na ülkenin dört bir yanından olduğu gibi Denizli’den de destek gidiyor.

Kentte bulunan İstanbul seçmeninin oy kullanmak üzere gitmelerini sağlamak için masraflarını karşılayan CHP Denizli İl Örgütü önemli bir adım atarken, Denizli’nin CHP’li belediye başkanları da İstanbul’a gitti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ile Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, İstanbul yolculuğuna birlikte çıktı. Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ise 2 gündür İstanbul’da çalışmalarını sürdürüyor.

İLETİŞİM HALİNDELER
Belediye başkanları kendi ilçelerinden olan ve İstanbul’da yaşayan hemşerileri ile temas halinde. Ziyaretler gerçekleştiren, Ekrem İmamoğlu için destek isteyen başkanlar, önemli mesafeler katetti.

BAŞKAN ÇELİK 2 GÜNDÜR İSTANBUL’DA
Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, 2 gün önce İstanbul’a gitti ve çalışmalarına devam ediyor. Burada yaptığı çalışmalara ilişkin bilgi veren Başkan Çelik, “İstanbul’da yaşayan Bozkurtlular sorumluluk alanımda. Yaklaşık bin dolayında hemşerim pazar günü sandığa gidecek. Bu doğrultuda görüşmeler yapıyor, bir araya geliyoruz. Benim için sevindirici olan, hemşerilerimin büyük bölümünün zaten İstanbul gönüllüleri arasında olması” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı