REKLAMI GEÇ

CHP’li Gürsel Tekin’den Denizli ile ilgili sürpriz çıkış

CHP’li Gürsel Tekin’den Denizli ile ilgili sürpriz çıkış

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, katıldığı bir televizyon programında bazı illerde gösterilecek belediye başkan adaylarının CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kafasında somutlaştığını söyledi. Tekin, bu iller arasında Denizli’yi de saydı, herkes CHP’nin başkan adayını merak etmeye başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Kasım 2017 Çarşamba, 19:24

Siyasi partiler 2019 seçimleri hazırlıklarına şimdiden başladı. Başkanlık için aday olacakların yanı sıra yerel yönetimlerde kimlerin aday gösterileceği de merak konusu.

Şu anda henüz kimse siyasi arenaya çıkıp “Ben adayım” demedi ancak, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Habertürk’te katıldığı bir programda söyledikleriyle gündemi belirledi.

2019 yılında yapılacak cumhurbaşkanlığı ve belediye seçimleri için adaylarının hazır olduğunu duyuran Gürsel Tekin, cumhurbaşkanı adaylarının yüzde 49’un kabul edeceği, yüzde 5-6’nın da evet diyeceği bir isim olduğunu söylemekle yetindi.

Gürsel Tekin asıl önemli çıkışı belediye başkanlarıyla ilgili yaptı. Tekin, İstanbul, Denizli, Adana, Mersin, Antalya, Balıkesir, Manisa, Ankara gibi şehirlerde gösterilecek belediye başkan adaylarının CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun kafasında somutlaştığını belirtti.

Tekin’in bu açıklamasının ardından başta CHP’liler olmak üzere birbirlerine “Kim bu aday?” diye sormaya başladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı