REKLAMI GEÇ

CHP’li vekile Honazlı kadınlardan büyük destek

CHP’li vekile Honazlı kadınlardan büyük destek

CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Honaz’da ocak başına geçti, hem bükme pişirdi, hem de kadınlara Aile Sigortası desteklerini anlattı. CHP’li Karaca, Honazlı kadınların büyük desteğini aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ekim 2015 Perşembe, 13:33

CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, doğup büyüdüğü topraklarda “sen bizim gururumuzsun” sözleriyle karşılandı. Kadınların ağırlıkta olduğu ekibiyle sabahın erken saatlerinde Honaz’ın Ovacık’ta başlayan çalışmalar, gün boyunca Karateke, Emirazizli, Yokuşbaşı, Dereçiftlik, Gürlek ile devam etti. Vekil Karaca, Kaklık Sanayi Sitesi’nde Tabak Esnafı Cemiyeti’nin hayır yemeğine de katıldı. Honazlıların sevgiyle kucakladığı CHP Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, ekmek yapan Honazlı kadınlara CHP’nin Aile Sigortası desteklerini anlattı.

HÜNERLİ VEKİL, HONAZLI KADINLARDAN TAM NOT ALDI.
Karateke’de hamur açan, bükme yapan kadınlarla samimi bir sohbet gerçekleştiren Karaca, ocak başına geçti, okuldan çıkan çocuklara bükme pişirdi.

Kadınlar, “Sen içimizden birisin, halkın içindensin, bizi temsil ettiğin için desteklerimiz CHP’ye” diyerek Vekil Karaca’yı uğurladı.

ÖĞRENCİLERLE DE YAKINDAN İLGİLENDİ
Sıkıntılarını anlatan, gündeme dair soru soranlar arasında bir öğrenci de vardı. Öğrencinin siyasete ilgisini fark eden milletvekili zorlu soruları memnuniyetle cevapladı, sınıf başkanı olduğunu öğrendiği öğrenciye “pes etme, ilerde iyi yerlere geleceksin” mesajı verdi.

HİÇBİR ÇOCUK YATAĞA AÇ GİRMEYECEK
CHP’nin aile sigortası desteklerini anlatan Karaca, “Aile Sigortası desteklerini kadınlara yapacağız. Nakit ödemeler kadınların banka hesabına yapılacak. Aile Sigortası Programı ile hiçbir çocuk yatağa aç gitmeyecek. Çocuk desteklerini gebelikle birlikte başlatacağız. Erken çocukluk döneminde sağlık ve beslenme, ileri yaşlarda eğitim ön koşulları ile tüm çocukların sağlık ve eğitim hizmetlerinden eşit şekilde yararlanmasını sağlayacağız. Çocuk desteklerinin sürdürülmesini, kız çocuklarının okula gönderilmesi şartına bağlayarak kızların okullaşma oranlarını yükselteceğiz. Eğitimine devam eden çocuklara her ders yılı başında eğitim araç gereç desteği sunacağız CHP Aile Sigortası Programı, AKP iktidarının sosyal yardım politikalarının tersine, istihdamı ve kadınların çalışmasını teşvik edecek” dedi.

denizli-gulizar-bicer-karaca-milletvekili-chp-bukme-pisirdi-ic

GELİR YOKSULLUK SINIRININ ÜZERİNE ÇIKARILACAK
CHP Aile Sigortası Programı ile geliri yoksulluk sınırının altında olan her yurttaşa aylık olarak, düzenli ve yeterli mali destek sağlanacağını dile getiren Karaca, yurttaşların gelirinin bu sınırın üstüne çıkarılacağını ve desteğin yurttaşlık hakkı olacağını kaydetti.

Karaca, “CHP Aile Sigortası Programı kapsamında, bebek beslenme desteği, kreş desteği, genel sağlık sigortası prim desteği, engelli desteği, yaşlı desteği, askerlik desteği, gebelik desteği, evde bakım hizmeti desteği gibi destekler sağlanacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı