REKLAMI GEÇ

CHP’liler, ‘Oyuna girme vakti’ diyerek Kızılay’a üye oldu

CHP’liler, ‘Oyuna girme vakti’ diyerek Kızılay’a üye oldu

CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun göreve gelirken yaptığı ‘Kızılay’a sahip çıkalım, üye olalım’ çağrısına CHP’li üyeler kayıtsız kalmadı. Çok sayıda CHP’li Kızılay binasına üye olmak için akın etti. CHP’li üyeler için kayıt alma 1 hafta sürecek. Başkan Çavuşoğlu “ Tribünde seyirci olma dönemi sona erdi, artık faaliyete geçme zamanı” dedi.

Sema Kayılı / DENİZLİHABER / 27 Şubat 2020 Perşembe, 15:19

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan il kongresinde göreve gelen yeni il başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun hem kongrede, hem de görev devir teslimi sırasında yaptığı ‘Kızılay’a üye olalım’ çağrısı, bugün karşılık buldu.

Onlarca CHP’li üyenin kayıt olmak için Kızılay binasına gittiği etkinlikte, CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP Pamukkale İlçe Bakanı Arda Arpacı, Merkezefendi İlçe Başkanı Ali Osman Horzum, milletvekilleri ve partililer geldi.

Çavuşoğlu, Kızılay binası önünde kongre ve devir teslimde söylediği sözleri yineleyerek, katılımcılara hassasiyetinden ötürü teşekkür etti, “Amacı yardım etmek olan kuruluş maalesef yardımların dağıtımını ve paylaşımı unsurunda problemler yaşamakta. Kızılay’ın Genel Başkanı Kerem Kınık, 7 tane şirketin ortağı olmuş ve her ortaklıktan pay almakta işte bugün burada buna dur demeye bunun adımını Denizli’den atmaya geldik. Hepinizin bildiği bir şey var ki darda kalan için kurulan bu kuruluş 8 milyon dolarını başka bir vakfa aktarmıştır. Bizler artık elin taşın altına koyması gerekenlerdeniz. iki tane yolumuz var ya oturup seyirci olacağız ya da bu düzeni bozup oyuncu olacağız” dedi.

CHP’li üyeler 20’şer kişilik gruplar halinde izdihama yol açmadan 1 hafta boyunca kayıt olabilecek.

NE OLMUŞTU?
16 Şubat günü gerçekleşen 37’nci CHP İl Kongresinde; yeni il başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu teşekkür konuşmasında tüm üyeleri 8 milyon doları Ensar Vakfı aracılığıyla ABD’ye gönderdiği tespit edilen Kızılay’a üye olunarak sahip çıkılmasını istemişti. Çavuşoğlu , “Artık hiçbir yer birilerinin çiftliği olmayacak” demişti. Çavuşoğlu, görevi Mahir Akbaba’dan devralırken, miting havasında geçen konuşmada çağrısını tekrarlamıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı