REKLAMI GEÇ

CHP’lilerden gülümseten eşekli fotoğraf

CHP’lilerden gülümseten eşekli fotoğraf

1 Kasım Erken Genel Seçimleri yaklaştıkça artan tempo siyasileri adeta maratonun içine itiyor. Mahalle mahalle, ilçe ilçe gezen adaylar seçmenin desteğini isterken, zaman zaman yaşanan enstantaneler ise gülümsetiyor. Bunlardan biri hafta sonu CHP’li Kazım Arslan’ın eşeğe meraklı ekibi tarafından yaşandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ekim 2015 Pazartesi, 10:45

Seçim çalışmaları tarih geçtikçe yoğunlaşarak sürüyor. Kentte Ak Parti’nin ense takibiyle ardından gelen CHP’nin Denizli Milletvekili ve 2. Sıra Adayı Kazım Arslan da maratonda.

Vekil Arslan özellikle hafta sonu kalabalık gruplarla ilçe gezileri yapıyor. Arslan’ın dün gerçekleştirdiği ilçe gezilerinden birinde eşekli saban süren köylüler dikkatlerden kaçmadı. Arslan sabanın başına geçip, çiftçiye CHP iktidarında verecekleri desteği anlatan bir açıklama yaparken, o açıklamaya konu olan fotoğrafın perde arkasında yaşananlar ise gülümsetti.

Keza CHPli kadınlar yoğun ilçe gezileri sırasında anı olsun diye eşeklerle fotoğraf çektirmek için adeta sıraya geçti.

denizli-chp-esekli-foto-ic

Yaklaşan erken genel seçim nedeniyle zamanın darlığı, temponun yoğunluğun ile birleşince apar topar çektirilen anı fotoğraflarında işte bu manzara ortaya çıktı. Gülümseyen CHP’li kadınlar ve objektiflere arkalarını dönmüş eşekler…

Yorumlar

irfan   -  Bağlantı 19 Ekim 2015, 11:09

Anlaşılan vaatler ilgi görmemiş;arkalarını dönmüşler…eee koyun olan biziz…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı