REKLAMI GEÇ

CHP’LİLERE BAYRAM HEDİYESİ: YENİ PARTİ BİNASI

CHP’LİLERE BAYRAM HEDİYESİ: YENİ PARTİ BİNASI

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, parti binasındaki bayramlaşma programında partililere bayram müjdesi verdi. Pamukkale İlçesi 15 Mayıs Mahallesi’nde yapılacak olan yeni parti binasının projesini göstererek, “Bu da bizim bayram hediyemiz. Gelecek ramazan bayramını orada kutlayacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Temmuz 2015 Cuma, 14:47

CHP Denizli İl Örgütü, parti binasında gerçekleştirdikleri bayramlaşma programında biraraya geldi. Programa CHP Milletvekilleri Kazım Arslan, Gülizar Biçer Karaca, Melike Basmacı, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay ile İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

MUTLULUK VE BARIŞ DİLEDİ
Partililerin bayramını kutlayan Milletvekili Kazım Arslan, “Öncelikle ilk defa milletvekili olarak sizlerle birlikte bu bayramı kutlamanın mutluluğunu, gururunu yaşadığını belirtmek isterim. Bu bayram bizim sizlerle birlikte olabilmemiz için bir fırsat. Bundan sonra ilçe ziyaretlerimiz olacak. Orada da partililerimizle birlikte olacağız. Ramazan bayramınızın mutluluk, barış ve sevgi içerisinde geçmesini diliyorum” dedi.

“BARIŞIN MÜJDECİSİ OLSUN”
Milletvekili Gülizar biçer Karaca konuşmasında, “Öncelikle ramazan bayramının uzun süredir özlediğimiz sevgi, barış ve kardeşlik duyguları geçmesini dilerim. Kimin ne olduğu değil , hepimizin aynı sınırlar içerisinde yaşayan bir ulus olarak yolumuza devam edeceğimizin müjdecisi olmasını diliyorum” temennisinde bulundu.

“DİRİ DURUN”
Milletvekili Melike Basmacı ise partililere şöyle seslendi: “Bugün Ankara’da ne zaman 7 Haziran seçimleri konuşulsa biz üç arkadaşımız şöyle bir dikleşiyoruz. Çünkü Türkiye’de oyunu artıran , vekil sayısını artıran tek il Denizli. Bunu sizlere borçluyuz. Sıra bizde. Bizler çalışarak sizlerin emeğini boş çıkarmayacağız. Önümüzdeki süreçte ne olacağını bilmiyoruz. O yüzden sizden ricam erken seçim olma ihtimaline karşılık diri durmanız.”

denizli-chp-yeni-parti-binasi-ic
YENİ HİZMET BİNASI MÜJDESİNİ VERDİ
CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu partililere hitaben “Her şeyin gönlümüze göre olduğu, umudun yükselerek arttığı bir ramazan bayramında da birlikteyiz. Geçtiğimiz ramazan bayramında buraya oturduğumuz da yanımızda yalnızca bir milletvekili arkadaşımız vardı. Bugün ise üç milletvekili arkadaşımızla birlikteyiz. Bu, ayrı bir mutluluk ve kıvanç kaynağıdır” dedi. İl Başkanlığı için yola çıktıklarında verdiği yeni parti binası sözünü de hatırlatan Çavuşoğlu, “İl Başkanılğı binasını, sayın vekillerimizin katları ve partilerin dayanışması ile gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu da CHP’lilere bayram armağanı olsun. Bir daha ramazan bayramını kendi müstakil yerimizde kutlamak ta bize nasip olur diyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı