REKLAMI GEÇ

CHP’nin Denizli kurmayları İzmir’e çıkarma yaptı

CHP’nin Denizli kurmayları İzmir’e çıkarma yaptı

CHP’nin Ege Bölge Toplantısı, Denizli’den de yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda yerel seçim süreci değerlendirildi, önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalar ele alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Eylül 2019 Cumartesi, 16:52

CHP’nin Ege Bölge Toplantısı, Parti Örgütünden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın başkanlığında İzmir’de gerçekleşti.

Adnan Saygun Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya; İzmir Büyükşehir Başkanı Tunç Soyer, CHP Genel Başkan Yardımcıları Tuncay Özkan, Gülizar Biçer Karaca, CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Denizli Milletvekili Mahir Akbaba, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, il ve ilçe yöneticileri ve parti meclis üyeleri katıldı.

Toplantıda katılımcılara seslenen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, tüm örgütler ile birlikte bölgenin ve ülkenin çıkarlarına hizmet somut adımlar üzerinde durdu.

CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba da CHP Ege Bölge Toplantısı’nda söz aldı. Yerel seçimler üzerine değerlendirmeler yapan İl Başkanı Akbaba, önemli başarıların elde edildiğini kaydetti.

Bu sürecin ardından gündemin yerelden çıkarılıp, genel siyasete evrilmesi gerektiğini belirten Akbaba, Denizli teşkilatları olarak sürece hazır olduklarını söyledi.

CHP’nin Ege Bölge Toplantısı, yapılan konuşmalar ile devam etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı